joi, ianuarie 27, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberPărinții vor putea juriza piesele înscrise la Concursul de dramaturgie pentru adolescenți...

Părinții vor putea juriza piesele înscrise la Concursul de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA

Așa cum a fost anunțat, data de 10 martie 2018 a fost termenul limită până la care adolescenții puteau să trimită o piesă într-un act, scrisă de ei, pentru a participa la Concursul de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA, organizat de Primăria Capitalei prin Teatrul EXCELSIOR.

La ediția de anul acesta au fost trimise 54 de piese scrise de tineri, care urmează a fi citite și analizate de un juriu de profesioniști. În premieră, la această ediție, textele vor fi evaluate și de un juriu alcătuit din părinți de adolescenți.

Prin implicarea acestora în procesul de jurizare a pieselor de teatru înscrise în concurs, echipa Teatrului EXCELSIOR își dorește să le atragă atenția asupra ariei de interes a tinerilor aflați la vârsta adolescenței și să ofere totodată oportunitatea de a evalua nivelul de cunoștințe de cultură generală ale acestei generații.

Pentru a face parte din juriul părinților, aceștia vor face o aplicație pe adresa de e-mail secretariat.literar@teatrul-excelsior.ro, până la data de 23 martie a.c., urmând a fi aleși aleatoriu zece dintre ei. Ei vor trebui să desemneze cele mai bune zece piese până în data de 1 aprilie a.c.

Cele șase piese finaliste vor fi alese în urma unei confruntări între piesele desemnate ca fiind cele mai bune de către cele două jurii.

Anunțarea celor șase piese finaliste va fi făcută în ziua de  luni, 2 aprilie 2018.

Pentru că termenul limită pentru anunțarea pieselor finaliste a fost decalat, tot atunci va fi anunțat și noul calendar al etapelor de concurs.

Georgiana Gagiu
Pot să spun despre mine că sunt o persoană comunicativă, prietenoasă, imi place să cunosc oameni noi şi să am multi prieteni dar sunt şi o persoană activă si dinamică.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular