la_scena_maria gheorghiu

CUM SĂ-ŢI SPUN?….PÂNĂ LA STELE se poate ajunge în mai multe feluri; cel mai indicat, este să ajungi marți, 10 iunie, La Scena, seara, pe la 20:00 (dar nu mai târziu!) și să te asiguri că ți-ai luat cu tine și cei mai buni prieteni, pentru că doar așa vei putea vedea CURCUBEUL oferit de Maria Gheorghiu, care vine la pachet cu LEGĂTURA DE CHEI și o POVESTE SIMPLĂ.

Preț de aproape două ceasuri, pe Calea Calăraşi nr. 55 va crește o FLOARE DE VÂRTEJ și pentru că e VARA ÎNTÂMPLĂTOR, vom poposi și în HALTA NEBUNILOR FERICIŢI; asta doar pentru că PUNŢI ÎNGHEŢATE trebuie topite, pentru că STRIGĂTUL, trebuie să răzbată pănă dincolo, pentru a-l auzi și Maria Tănase, căreia Maria noastră îi aduce omagiu, cum de altfel îi va aduce și Reginei Maria, prin INIMA DE LA BALCIC.

Desigur, peste toate acestea vor zbura roiuri de FLUTURI, cum altfel, când toate aceste cântece au un ingredient comun? Care? Îl veţi descoperi la locul faptei, mai sus amintit.

P.S.: Pentru cei care încă nu știu, ce stă scris cu majuscule sunt o parte din cântecele pe care Maria Gheorghiu le va cânta în acest concert. Mai trebuie să completăm playlist-ul cu porția de fado, de cântec irlandez și spaniol și desigur surprizele.

Pentru mai multe detalii: http://lascena.ro/rezervari-online/.