Pana de idei: Cadouri pentru EA

0
2375

Acesta este un subiect destul de complex, căruia trebuie să îi acordăm atenția bine meritată. Indiferent de ocazie, fie că este o aniversare, o zi de naștere, Valentine’s day, 8 Martie, sau Crăciunul, băieții se confruntă cu o misiune delicată și anume, aceea de a găsi cadoul perfect pentru perechea lor. Pentru ei, este ca și cum ar căuta acul în carul cu fân. Acest demers necesită multă muncă, gândire, pricepere, și nu de puține ori, ajung să piardă șirul orelor petrecute în magazine, încercând zadarnic să găsească acel ceva care să impresioneze persoana iubită. Pare imposibil să cumperi unei femei un cadou care să îi placă într-adevăr. Ei bine, nu este chiar așa. Tot ce trebuie să faceți voi băieți este să acordați mai multă atenție lucrurilor pe care noi le cumpărăm. Țineti minte zilele acelea lungi de shopping în mall, care mai că nu se terminau? Acela este momentul în care voi puteți să vă dați seama ceea ne place, ce ne face cu ochiul, ca să spun așa, iar asta vă ușurează munca. Un bărbat adevărat este intuitiv, perspicace și nu are nevoie de mult timp să găsească ceva deosebit și totodată practic pentru femeia din viața lui. Puțin spirit de observație și un strop de interes vă pot face viața mai ușoară. O să spuneți că nu știți ceea ce gândesc femeile și de aceea vă este greu să alegeți un lucru care să fie potrivit pentru ea. OK, se acceptă, atunci vă voi da niște idei din care vă puteți inspira, pentru ca mai apoi să personalizați cadoul.

IMG_5641

Jucăriile de pluș. Sunt cele mai amuzante cadouri pe care le puteți dărui. Niciodată nu puteți da greș cu un cadou de genul acesta. Vă vine să credeți sau nu, acei muțunachi sunt foarte îndrăgiți de fete. Din orice relație, nu pot lipsi nickname-urile și aici intervine frumusețea acestui tip de cadou. Îl puteți personaliza cumpărând un animăluț de pluș care să fie nickname-ul pe care îl folosiți pentru a alinta persoana dragă. Ca de exemplu: „șoricel”, „veveriță”, „pisicuță”, iar exemplele ar putea continua. Va fi o surpriză plăcută și să nu vă mire dacă o să vedeți reacția asta:

Sursa: ifoundkarma.tumblr.com
Sursa: ifoundkarma.tumblr.com

Loțiunile pentru corp. Nu trebuie să fii expert în ceea ce privește cadourile pentru a-ți da seama că loțiunile pentru corp sunt nelipsite din ritualul fetelor pentru înfrumusețare. Mergi la sigur dacă faci un astfel de cadou, deoarece vei avea certitudinea că le va folosi, deci este un cadou perfect: practic și util.

Haine. Până acum totul a fost simplu, dar probabil că în ceea ce privește hainele o să dați un pas înapoi și o să spuneți că este foarte greu să găsiți ceva care să fie pe gustul partenerei. Este mult mai simplu decât vă imaginați. Nu trebuie să vă avântați să cumpărați ceva pretențios de care nu sunteți sigur. Orice fată are nevoie de o cămașă neagră sau albă, ele sunt clasice și nelipsite din garderoba unei femei care se respectă, plus că le va purta cu siguranță. De asemenea, bluzele simple, fără prea multe brizbrizuri, vor face din cadou un adevărat succes. Deci, nu trebuie să vă pierdeți printre umerașe. Keep it simple, și nu veți avea vreo problemă.

Bijuterii. Pentru acest tip de cadou, se aplică același principiu: cel al simplității. Nu căutați coliere, cercei sau inele foarte încărcate. Nu trebuie să pară un pom de Crăciun sau un curcubeu. Dacă îi veți oferi un simplu lănțișor de argit cu un pandantiv finuț, va fi mai mult decât suficient.

Parfumuri. Aici văd cum ați putea să stați pe gânduri. Nu știți dacă să luați un parfum cu un miros dulce sau fresh, să fie puternic sau mai subtil, și de aici apare o întreagă bătaie de cap. Cea mai sigură alegere este să luați un parfum pe care știți că îl folosește deja. Dar, nimeni nu vă împiedică să riscați și să îi dăruiți un parfum care v-a plăcut în mod special. Va fi apreciat efortul și cine știe, poate noul parfum va deveni preferatul ei.

Cărți. Am un respect deosebit pentru băieții care dăruiesc cărți. Pentru a oferi în dar o carte trebuie cu adevărat să cunoști persoana de lângă tine. Dacă nu sunteți sigur, vă puteți ghida după filmele, serialele la care se uită. Dacă îi plac cele științifico-fantastice, se va bucura dacă îi veți dărui o carte despre cunoașterea universului. Dacă o atrag filmele polițiste, un roman de acțiune, cu intrigă captivantă va fi pe gustul ei. Dacă este fana filmelor dramatice, va savura numaidecât un roman de dragoste, cu multă pasiune.

Băieți, după cum puteți observa, aveți multe opțiuni, o paletă largă din care cu siguranță o să găsiți cadoul care să se plieze cel mai bine pe ceea ce își dorește persoana specială din viața voastră.

Redactor: Roxana Ursu

Fotograf: Dana Alecu