Pachetul de la Mama – curierul care îţi aduce pachetul oriunde te afli

0
1038
Pachetul de la Mama - curierul care îţi aduce pachetul oriunde te afli

Pachetul de la Mama – curierul care îţi aduce pachetul oriunde te afli

Eşti în plină sesiune şi gândul de a ajunge acasă şi a savura mâncarea delicioasă a mamei rămâne doar un vis frumos? Cu toții cunoaştem acest sentiment. Dar iată că cineva s-a gândit să ne facă viaţa mai uşoară. Te invit să citeşti despre Pachetul de la Mama – curierul care îţi aduce pachetul oriunde te afli.

Pachetul de la Mama - curierul care îţi aduce pachetul oriunde te afli

Cine sunt? 

Pachetul de la Mama este o nouă companie de transport, care duce şi aduce colete în toată ţara.

Pornită ca o mică afacere în Curtea de Argeş, Pachetul de la Mama îți promite că vei putea savura preparatele culinare ale mamei într-un timp scurt.

Cum funcţionează? 

Serviciul de coletărie „Door to door” funcționează astfel: mama pune pachetul la uşa casei, iar tu îl ridici de la propria uşă, oriunde s-ar afla aceasta. Nu este necesar decât de un apel la 0755.901.150 pentru a stabili detaliile.

Detalii suplimentare

mancarea-mamei-medium

Limita maximă pentru un pachet este 25 de kilograme. Așa că, dacă vrei să primești mâncare de la mama, spune-i să nu împacheteze prea multe lucruri.

Dacă-ți plac însă așa de mult preparatele mamei, trebuie să știi că ai posibilitatea de a-ți face un abonament lunar la serviciile de curierat. Bineînțeles, prețurile pentru transporturi diferă în funcție de orașul în care ai decis să studiezi.

Coletele sunt preluate după ora 10:30, iar livrarea la destinație se face după ora 20:30.

Ce trebuie să mai ştii despre ei este faptul că încă nu au pus la punct un site. De aceea, îţi las un link unde poţi să îi găseşti rapid.

Spor la învăţat şi…poftă bună! Sunt sigură că pachetul ți se va părea bun, indiferent de la cine îl primești sau cine ți-l trimite.

Surse foto: Pachetul de la Mama, studentdinprovincie.ro

Sursă info: Pachetul de la Mama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.