Ovidiu Crăciun, un alt concert

  0
  292

  Din nou în Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti în sala Pod , Ovidiu Crăciun (chitară, voce) va scoate la lumină piese din secolele mult trecute.Un text diferit, un concert diferit.

  AFIS CONCERT

  În programul concertului sunt piese de Peirol (trubadur Franţa sec. XII-lea), Robert Johnson (Anglia sec XIII-lea), Robert de Visee, Cezare Negri (sec al XVI-lea), Anonimi din Spania sec al XIII-lea

   

  „Protagonistul acestui concert este un muzician ale cărui mărturii muzicale sunt caracterizate de limpezimea şi generozitate cu care evocă cele mai importante elemente ale unei piese, lucruri care conduc către recitaluri pentru care, OVIDIU este şi a fost apreciat. Participant al Festivalului de Muzică Sacră, el s-a evidenţiat prin realele calităţi cu care a evocat „într-un foarte adecvat spirit ecumenic compoziţii aparţinând tradiţiilor spirituale catolice, bizantine şi musulmane”.
  Cu aşa referinte, PORT.ro vă recomandă un concert de gând, artă şi maiestrie cu un profesionist: OVIDIU CRĂCIUN „. (articol apărut pe www.port .ro)

   

  Loc: Sala Pod (etaj IV) din incinta CCS Bucureşti

  Data 23 mai  2013, ora 20:00

  Intrarea este liberă  în limita a 80 de locuri disponibile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.