Uniunea Teatrală din România – UNITER organizează campania concurs intitulată „Oradea – Impresie. Variaţii Artistice”, prin care invită locuitorii şi turiştii din Oradea şi din judeţul Bihor să ilustreze în imagini frumuseţile urbei de pe Crişul Repede.

Regulamentul acestei campanii este următorul:

  1. Organizare:

Concursul este organizat de către Uniunea Teatrală din România, Teatrul „Regina Maria” Oradea şi Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune. Concursul se desfăşoară exclusiv on-line, pe pagina de Facebook Visit Oradea, prin eveniment dedicat. La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto, indiferent de brand sau model. Participanţii la Concurs iau la cunoştinţă (sunt obligaţi să respecte) termenii şi condiţiile prezentului Regulament oficial al Concursului.

  1. Tema şi perioada de desfăşurare a concursului: 

Tema concursului este: Concurs fotografii cu Oradea

Calendarul desfăşurării concursului:

8 Aprilie – 25 Aprilie 2016: trimiterea fotografiilor şi postarea lor pe pagina Visit Oradea

26 aprilie – selectarea a 10 fotografii, cele mai apreciate (prin like)

26 aprilie – 6 mai- votarea celor 10 fotografii, prin aprecieri (like)

7 mai – anunţarea celor 3 câştigători.

  1. Înscrierea fotografiilor:

Fiecare utilizator poate înscrie maxim 3 fotografii sugestive cu oraşul Oradea.

Fotografiile se trimit fie prin email la adresa oradeaturism@gmail.com, fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook Visit Oradea, cu titlul „UNITER – concurs fotografii cu Oradea”.

Fiecare fotografie va fi însoţită de o descriere, minim 3 rânduri şi date de contact.

Odată cu înscrierea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta să fie publicată pe pagina de Facebook a concursului.

Nu se acceptă prelucrări ca de exemplu: persoane sau obiecte puse artificial în cadru.

Latura mare a fotografiei trebuie să aibă minimum 1.000 de pixeli şi maximum 1.500 pixeli (maximum 1MB mărime fişier, recomandat!), iar rezoluţia trebuie să fie de 72 dpi (RGB). Pentru a putea fi înscrisă în concurs, fiecare fotografie va trebui să fie în format JPG (cu extensie .jpg sau .jpeg).

Utilizatorii nu vor putea să îşi voteze propriile poze, ci doar pozele celorlalţi participanţi.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a refuza înscrierea fotografiilor ce au o calitate tehnică îndoielnică (fotografii făcute cu telefonul mobil, fotografii neclare, etc.).

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a refuza înscrierea fotografiilor ce aparţin utilizatorilor anonimi (sau care nu au furnizat la înscriere numele real şi o adresă de e-mail validă).

Participantul declară în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs că este deţinătorul drepturilor de autor asupra acesteia şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeşte că nu deţine drepturile intelectuale asupra fotografiei. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs. De asemenea, în cazul în care utilizatorul nu este deţinătorul drepturilor de autor asupra fotografiei, acesta nu va primi premiul stabilit şi va fi descalificat.

Fotografiile înscrise trebuie să fie originale, realizate de concurenţi. Organizatorul concursului nu îşi poate asuma răspunderea pentru nicio fotografie însuşită în mod ilegal de către concurenţi.

Nu vor fi acceptate în concurs fotografii ce conţin sau instigă la orice formă de violenţă sau au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen.

Organizatorul concursului poate refuza înscrierea unei fotografii în concurs dacă aceasta nu respectă condiţiile din regulament, fără a-şi justifica decizia.

Drepturile asupra imaginilor înscrise in concurs aparţin autorilor acestora.

Datele personale ale concurenţilor vor fi folosite doar pentru desfăşurarea logistică firească a concursului.

Organizatorul concursului nu îşi poate asuma în niciun fel responsabilitatea în cazul în care terţe părţi vor descărca / utiliza materialele de pe Facebook ul concursului sau din alte surse.

  1. Premiile acordate:

Premiul principal (3 câştigători) – primele 3 fotografii vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă la spectacolul Galei Premiilor UNITER care va avea loc la Teatrul „Regina Maria” în data de 9 mai, de la ora 21:00.

Premiul secundar – cele 10 fotografii finaliste vor fi prezentate publicului prin proiecţiile video din preajma evenimentului.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook şi prin email.

  1. Jurizare – Votul Publicului:

Votul publicului se face prin like la fotografii, pe pagina de Facebook Visit Oradea:

  • primele 3 imagini, cele mai apreciate fotografii vor obţine premiul principal (3 câştigători)
  • primele 10 imagini, cele mai apreciate vor obţine premiul secundar (inclusiv primele 3).
  1. Prevederi finale:

Imaginile care nu respectă prevederile din acest regulament vor fi excluse din concurs.

Prin înscrierea şi participarea la acest concurs, concurentul declară că a citit şi este de acord cu acest regulament.

Organizatorul concursului îşi rezervă dreptul de a aduce modificări acestui regulament oricând şi ori de câte ori este necesar, fără nici o obligaţie şi fără o înştiinţare în prealabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here