Indiferent că ai o slujbă sau nu în acest moment, tot te vei trezi că petreci sau vei petrece o bună perioadă din viața ta stând pe scaun și lucrând la diverse lucruri. Așa că trebuie să te asiguri că ești pregătit pentru orice ți s-ar putea întâmpla, cât timp încerci să-ți găsești creativitatea sau te gândești cum să îndeplinești sarcinile date de alții.

Conform site-ului entrepreneur.com, cele opt lucruri care nu ar trebui să lipsească din acest spațiu sunt:

164819_480221354038_1984948_n

  • Gustările sănătoase

Rar se întâmplă să muncești și să ajungi să nu ți se facă foame. Site-ul ne recomandă să mergem pe mâna cerealelor, a iaurtului sau a fructelor, pentru a ne asigura că stomacul nu ne va mai deranja când decidem să trecem la treabă sau când, împreună cu colegii, încercăm să scoatem niște idei pentru un proiect viitor.

  • Căștile

A doua recomandare ar părea cel puțin ciudată. Nu cred că toată lumea se poate concentra în timp ce ascultă ceva, dar pot exista și oameni care pot face două lucruri deodată. Așa că nimic nu e exclus.

În orice caz, dacă ai căști în urechi, nu există șanse chiar așa de mari să fii deranjat de cei care te înconjoară. Plus că nici nu deranjezi pe alții dacă decizi să te uiți la un clip sau să asculți niște muzică.

femeie-aer-conditionat-birou

  • Un pulover

Dacă ți se pare că e prea rece sau ai început să simți fiorii aerului condiționat, ar fi bine să ai ceva mai gros care să-ți țină de cald. Cei mai friguroși ar putea să folosească un pulover mai lung ca pe o pătură.

  • Servețele și gel antibacterian

Acestea îți vor fi de folos după ce mănânci sau când ai răcit. E esențial să rămâi cu mâinile curate și să eviți să îi îmbolnăvești și pe cei din preajma ta. Nu poți fi productiv la capacitatea maximă dacă nici sănătatea ta nu e în același punct.

101092232_1_644x461_trusa-prim-ajutor-compacta-pt-ciclism-bicicleta-munteplimbari-bucuresti_rev001

  • Farmaceutice

E bine să fii pregătit. Dacă porți lentile de contact, nu uita să-ți iei picături pentru ochi, iar dacă te doare gâtul, păstrează niște pastile la îndemână.

Și să nu uităm nici de bandaje, în caz că se întâmplă să te trezești cu vreo tăietură.

1000810_345939398868877_1308273394_n

  • Deodorant

E deranjant să mergi vara cu transportul în comun și să te izbească mirosul de transpirație. Același lucru poate fi aplicat și la locul de muncă, așa că e bine să ai un deodorant la îndemână. Plus, îți va fi de folos și când se întâmplă să mai ieși în oraș după o zi de lucru.

nu-mai-tine-bateria-la-telefon-1170x644

  • Un încărcător sau o baterie de telefon

E enervant să te trezești că telefonul e pe punctul de a se descărca, așa că e bine să ai un încărcător la birou. Dacă se mai întâmplă să ți se închidă telefonul, ar fi bine să ai la îndemână și o baterie.

surse foto: entrepreneur.com, romnac.ro, radiovacanta.ro, olx.ro, Cu substrat, playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here