Compania WIPRO își deschide porțile și te așteaptă să vii să îi cunoști, oferind oportunități de angajare vorbitorilor de limbi străine la nivel avansat, pe domenii diverse: Financiar, HR,  Suport Tehnic etc. În centrul atenției se află vorbitorii de Germană, Olandeză, Turcă, Poloneză, limbi nordice (suedeză, norvegiană, finlandeză), dar și vorbitorii de alte limbi străine.

Evenimentul va avea loc miercuri, 13 mai, la sediul companiei.

În cadrul evenimentului vei avea ocazia să interacționezi cu specialiștii de HR  din cadrul companiei  și ulterior să faci parte din echipa WIPRO.

Wipro este o companie de outsourcing atât în domeniul IT, cât și în alte domenii precum: Financiar, HR, Procurement, Telecom, Customer Support etc., care pune accentul pe dezvoltarea profesională a angajaților săi și oferă posibilitatea avansării sau schimbării departamentului  odată ce faci parte din echipa lor, considerând că investiția în dezvoltarea oamenilor este cea mai profitabilă investiție pe termen lung.

 Beneficiile pe care compania le oferă angajaților sunt numeroase și includ bonusuri de Crăciun, decont pentru sport, decont pentru ochelari/ lentile de contact, asigurare de viață, asigurare medicală privată, traininguri gratuite, masaj la birou etc.

O carieră la Wipro înseamnă oportunitatea pe termen lung de a-ți explora propriul potențial, dezvoltarea continuă și bucuria de a lucra cu cele mai noi tehnologii alături de cei mai buni specialiști din domeniu.

Află mai multe detalii și înscrie-te la eveniment accesând link-ul http://buzzjob.ro/open-doors-wipro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here