ONDA este cea mai nouă platformă de prezentare a muzicii urbane care se ține departe de clișee. Prezentată ca o alternativă viabilă la clubbing-ul mainstream, ONDA își propune să atragă atenția asupra noii direcții a culturii urbane, propunând o nouă modalitate de explorare a acesteia.

Martor al ascensiunii unor nume reprezentative pentru acest gen de muzică, dar și cunoscător al legendelor hip-hop, funk și jazz, ONDA are o dimensiune multi și interculturală, demonstrată de diversitatea showcase-urilor pregătite pentru scena bucureșteană.

Egyptian Lover

Egyptian Lover și-a început cariera de DJ la sfârșitul anilor 70, acest lucru asigurându-i, fără îndoială, un loc printre pionierii hip hop de pe Coasta de Vest. Figură marcantă și foarte activă în lumea muzicii, Egyptian Lover continuă să lanseze materiale noi și să facă publicul să danseze, ocazie cu care se oprește și în București, pe 13 noiembrie. Peste 30 de ani au trecut de la „Egypt, Egypt” și single-ul încă se regăsește în topurile care prezintă cele mai influente din ultimele decenii. Asta e dovada că Egyptian Lover este unul dintre cei mai importanți artiști din istoria muzicii așa cum o știm acum. Deși muzica lui a fost catalogată ca fiind hip hop, muzică electronică sau old school rap, Egyptian Lover e de fapt definiția dance-ului pentru simplul motiv că asta e tot ce urmărește să obțină cu DJ set-urile lui: nebunie pe ringul de dans. Și recunoaștere din partea femeilor. Ladies…

https://www.facebook.com/ThEgyptianLover

https://instagram.com/thegyptianlover

https://twitter.com/thegyptianlover

LINEUP:

  • Cookin’ Soul
  • Phil Cocks
  • Bogdan Asanovici

INTRARE: 20 lei

INFORMATII:

  • Vineri 11 Noiembrie 2015
  • Ora 22:00
  • TY Event Hall

Piata Unirii 1

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/415440878653007

SPONSORI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here