ONDA pres. CAMP LO 23 Ianuarie 2016, Ora 20:00, Control Club

0
185

ONDA este cea mai nouă platformă de prezentare a muzicii urbane care se ține departe de clișee. Prezentată ca o alternativă viabilă la clubbing-ul mainstream, ONDA își propune să atragă atenția asupra noii direcții a culturii urbane, propunând o nouă modalitate de explorare a acesteia.

Martor al ascensiunii unor nume reprezentative pentru acest gen de muzică, dar și cunoscător al legendelor hip-hop, funk și jazz, ONDA are o dimensiune multi și interculturală, demonstrată de diversitatea showcase-urilor pregătite pentru scena bucureșteană.

Camp Lo

După aproape două decenii de la lansarea albumului de debut, Uptown Saturday Night, Camp Lo (Sonny Cheeba și Geechi Suede) revine în atenția iubitorilor de hip hop cu Ragtime Hightimes. Dacă primul album avea la bază sample-uri din anii ’70-’80, pentru Ragtime Hightimes, Camp Lo a experimentat mai mult cu instrumente live oferindu-i materialului un sound diferit, dar fără a compromite viziunea creativă care i-a consacrat pe cei doi.

Produs de Ski Beatz, același producător din spatele Luchini aka This Is It și Coolie High – probabil cele mai cunoscute piese Camp Lo – Ragtime Hightimes reprezintă întoarcerea duoului din Bronx pe scena hip hop a anului 2015, la doar câțiva ani de la proiectul 80 Blocks From Tiffany’s (pt. I & II), în colaborare cu legendarul producător Pete Rock.

LINEUP:
• Camp Lo
• Bogdan Asanovici

INTRARE: 30 lei

INFORMATII:
• Sambata 23 Ianuarie 2016
• Ora 20:00
• Control Club
Constantin Mille 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.