Cel mai hype party de muzică urbană se întoarce în oraş, la Si – Lounge şi promite o seară autentică de double cup şi tovărăşie. După o pauză lungă de la serile OTB, revenim în forţă cu:

Ian şi Azteca – au creat împreuna label-ul „Ocult Records”. Au început să producă un sound nou şi diferit cu care au reuşit să cucerească scena trap din România. În continuă ascensiune, băieţii vin la On The Block cu un show live unde vor cânta şi piese în premieră.
https://soundcloud.com/ocultrecords
https://www.instagram.com/iamianbarz/
https://www.instagram.com/aztegramu/

Dj Oldskull – dj-ul care de peste 11 ani promovează cultura hip-hop în seturile sale, vine la petrecere cu toate bangerele trap şi hip-hop de actualitate dar şi cu oldschool hiphop, aşa cum îi spune şi numele.
https://soundcloud.com/dj-oldskull
https://www.instagram.com/djoldskull

Feelip – unul dintre cei mai energici artişti ai petrecerilor On The Block, reuşind să alterneze muzica Trap şi Hip Hop cu stiluri diferite ale muzicii electronice precum Grime si Dubstep. Fiecare set al său ţine întotdeauna publicul in priză.
https://soundcloud.com/filipassoummm
https://www.instagram.com/filipassoum

Endles – a debutat ca Dj în cadrul petrecerilor On The Block cu muzică Trap şi Hip Hop cunoscându-şi publicul foarte bine şi reuşind să îl facă să se distreze. Ca producător, trece într-o altă extremă,mai sensibilă, aducând vibe-uri lo-fi în fiecare piesă.
https://soundcloud.com/xendles
https://www.instagram.com/endles1011

Sybro este unul dintre membrii trupei Alex si Tugay & Tugay si Alex. La această ediţie On The Block, urcă pe scenă în calitate de producator şi Dj.
https://soundcloud.com/sybro
https://www.instagram.com/alexbittman

Biletele vor fi disponbile în curând!

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

PARTENERI : Sneaker Industry IQool

Comentarii

comentarii