On The Block începe pe 21.09.2018

0
235

Cel mai hype party de muzica urbana se intoarce in oras, la Si – Lounge si promite o seara autentica de double cup si tovarasie. Dupa o pauza lunga de la serile OTB, revenim in forta cu:

Ian si Azteca – au creat impreuna label-ul „Ocult Records”. Au inceput sa produca un sound nou si diferit cu care au reusit sa cucereasca scena trap din Romania. In continua ascensiune, baietii vin la On The Block cu un show live unde vor canta si piese in premiera.
https://soundcloud.com/ocultrecords
https://www.instagram.com/iamianbarz/
https://www.instagram.com/aztegramu/

Dj Oldskull – dj-ul care de peste 11 ani promoveaza cultura hip-hop in seturile sale, vine la petrecere cu toate bangerele trap si hip-hop de actualitate dar si cu oldschool hiphop, asa cum ii spune si numele.
https://soundcloud.com/dj-oldskull
https://www.instagram.com/djoldskull

Feelip – unul dintre cei mai energici artisti ai petrecerilor On The Block, reusind sa alterneze muzica Trap si Hip Hop cu stiluri diferite ale muzicii electronice precum Grime si Dubstep. Fiecare set al sau tine intotdeauna publicul in priza.
https://soundcloud.com/filipassoummm
https://www.instagram.com/filipassoum

Endles – a debutat ca Dj in cadrul petrecerilor On The Block cu muzica Trap si Hip Hop cunoscandu-si publicul foarte bine si reusind sa il faca sa se distreze. Ca producator, trece intr-o alta extrema,mai sensibila, aducand vibe-uri lo-fi in fiecare piesa.
https://soundcloud.com/xendles
https://www.instagram.com/endles1011

Sybro este unul dintre membrii trupei Alex si Tugay & Tugay si Alex. La aceasta editie On The Block, urca pe scena in calitate de producator si Dj.
https://soundcloud.com/sybro
https://www.instagram.com/alexbittman

Biletele vor fi disponbile în curand!

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!