Cred că 98% din populație găsește mereu un pretext ca să se plângă. De ce doar 98%? Pentru că ceilalți 2% sunt norocoșii beneficiari ai vreunui training miraculos, care îi fac să vadă viața într-o manieră extraordinar de optimistă, nu dau nume ca să nu se supere cei de la Herbalife. În cele mai multe din cazuri, toți ne confruntăm cu aceeași mare problemă, care ne complică viața: plictiseala. Ne gândim în fel și chip pe unde să mai mergem, cu cine să ne mai întâlnim, unde ar trebui să ne angajăm, dar odată scopul atins, o luăm de la capăt. Ne plângem că puteam face ceva mai bun decât să pierdem timpul în X, stând de vorbă cu Y, sau că pur și simplu ne-am angajat și nu mai avem timp de nimic. Dar concluzia e că tot niște plictisiți ajungem. De ce? Pentru că nu știm cum să ne gestionăm timpul și pentru că bla, bla, nu am de gând să vorbesc despre asta. Pur și simplu am să vă dau niște sfaturi practice și utile de a omorî plictiseala, mai ceva ca spray-ul de muște.

1. Privește un film trist sau horror. Filmul trist îți va ține toată ziua mintea ocupată gândindu-te la ce s-ar fi întâmplat dacă era un alt final, iar Romeo nu mai murea sau dacă vaporul nu se scufunda. Iar horror pentru că, cu siguranță, îți va da mereu impresia că nu mai ești singur.

Love-and-Other-Drugs

2. Apucă-te de răscolit istoria youtube-ului cu melodiile tale de suflet, care să te poarte pe cele mai nebănuite chemări ale trecutului. Îți mai aduci aminte cum te prosteai și erai încântat de melodii care, acum, poate ți se par banale?

tumblr_n834e3LbDr1svojj1o1_500

tumblr_n834e3LbDr1svojj1o3_250

3. Apucă-te să-ți faci curățenie printre haine. Niciodată nu vei ști ce relicve poți redescoperi sau cum îți poți revoluționa stilul vestimentar.

tumblr_mu4sv6TWgY1qck9jso1_250

4. Scapă de invazia muștelor. E vară, e cald, iar ele apar de unde te aștepți mai puțin. Câte palme nu ți-ai tras crezând că vei reuși să le vii de hac? Sau de câte ori ai avut impresia că ai scăpat de ele, și când ți-a fost lumea mai dragă, vine una și-ți strică buna dispoziție.

tumblr_mbhcy8cI3G1r8dy8go2_500

5.  Apucă-te de antrenamente care să îți consume toată energia. După, nici nu vei simți când te fură somnul și scapi de plictiseală.

tumblr_mqs4abH2Bp1ro3593o1_500

tumblr_mqs4abH2Bp1ro3593o2_500

tumblr_mqs4abH2Bp1ro3593o3_500

tumblr_mqs4abH2Bp1ro3593o4_500