Ne gândim că nu mai trec odată zilele obositoare din timpul săptămânii ca să vină cele două zile de relaxare, sau mai bine zis două zile jumătate, pentru că vinerea nu e încă pierdută. Ne facem planuri încă de luni, în timp ce stăm aproape adormiți cu capul pe masă, lângă cafeaua care aproape se răcește. Distracția din weekend intră în conflict cu ziua de luni, iar noi în și mai mari belele. Cu ochii pe jumătate deschiși închiși și cu un chef enorm de distracție muncă, încercăm să ne ducem la bun sfârșit datoriile zicând: Na, că am făcut-o și pe asta! Deja de joi ne pierdem concentrarea și ne cam mănâncă călcâiele, cu gândul la nebunia din weekend. Gândindu-mă la cum au obiceiul de a se distra românii, am să fac o înșiruire a activităților din weekend, în care cu siguranță vă veți regăsi și voi.

În topul topurilor s-ar clasa mersul în club. Când vine vorba de distracție, prima imagine care apare în minte e cea în care dansezi și bei un suc o bere cu gașca, sau de ce nu, acompaniat de noua cucerire.

tumblr_n6o2bhy5eq1sxudhmo1_500

Apoi ar fi mersul la nuntă sau botez, pentru care te pregătești de câteva luni bune cu economii pe măsură. Pentru familia Popescu 1xxx lei, pentru nepotul Vasilică 5xx lei și lista continuă,  fără număr cum s-ar zice.

tumblr_n74m13fnxa1s3a0dgo1_500

A treia ocupație ar fi recuperatul serialelor. Pentru că în timpul săptămânii ești mult prea obosit să îți mai păstrezi concentrarea la ele, vinerea e ca și cum un înger ți-ar deschide porțile raiului, te-ar îndruma spre patul moale și confortabil și ți-ar face semn cu mâna: Șezi fiule!

tumblr_n74ljdB5RG1sgbwzho1_500

Curățenia: Eee, vine weekend-ul! Uh, s-a așezat praful!  Zilele când nu mai scapi de gura mamei nici dacă mai implori pentru încă o oră de odihnă. Până când nu o să ai lună ecranul de la laptop sau telefon nu o să simți că ai făcut în adevăratul sens al cuvântului curățenie.

tumblr_mlwlfkFeS81rkd78eo1_500

Mersul în parc, la alergat sau masa în familie. Pare cea mai plictisitoare ocupație pe care o poți avea, dar cred că niciodată nu dau greș momentele petrecute alături de persoanele dragi, care te copleșesc cu dragostea și atenția lor. O gură de aer proaspăt îți încarcă bateriile cu energie. E un mod plăcut și util de a-ți petrece weekend-ul.

tumblr_mxi89wLg9q1qa0uwjo1_500