București, 3 august 2017 – Pentru începutul acestei luni, București Mall ți-a pregătit o serie de seri stelare, prin proiectul Astro Nights. Fie că te pasionează galaxia și studiul aștrilor, ori te rezumi la plăcerea de a privi cerul înstelat într-o seară senină de vară.

București Mall îți propune să mergi #BeyondTheSkyline, cu Astro Nights: seri cu activități ce au la bază astronomia și înțelegerea fenomenelor astrale, împreună cu cunoscători.

Astro Nights se desfășoară în două seri, pe 4 și 7 august și, pentru a avea parte de o experiență celestă inedită, activitățile vor avea loc într-un cadru special, pe acoperișul parcării București Mall.

În ambele zile, programul începe la ora 20, cu prezentarea „Vânătoarea de eclipse”, susținută de Cătălin Beldea, vânător de eclipse solare, astronom și fotograf.

În cadrul evenimentului, participanții vor putea descoperi și înțelege mai bine fenomenele ce au loc în univers, prin observații astronomice cu ajutorul a trei telescoape performante. De asemenea, pe parcursul întregii seri, doritorii pot participa la atelierul de astronomie condus de Dan Avasi, pasionat în știința stelelor.

Mai jos puteți regăsi programul pentru serile de 4 și 7 august:

20.00 – 21.00 Prezentare „Vânătoare de eclipse”, cu Cătălin Beldea, vânător de eclipse solare, astronom și fotograf;

21.00 – 23.00 Observații astronomice cu 3 telescoape – descoperim și înțelegem fenomenele astronomice;

20.00 – 23.00 Atelier de astronomie, unde vei avea parte de experimente inedite cu Dan Avasi.

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor.

Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

IMG-20170801-WA0001

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here