Obiectiv – E timpul să-ţi duci pasiunea la un nou nivel!

  0
  197

   

  Organizaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte anunţă începutul primei ediţii Obiectiv, un proiect cu o structură unică, realizat din pasiunea pentru fotografie şi din grija pentru omul din spatele aparatului. Proiectul Obiectiv este mai mult decât un workshop de fotografie, accentul punându-se pe prezentarea laturii pragmatice a acestui domeniu şi pe încurajarea tinerilor fotografi de a investi în pasiunea lor şi de a deveni profesionişti.

  Timp de 7 zile, în perioada 13-21 mai, 20 de participanţi, studenţi şi masteranzi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, cu un nivel mediu de cunoştinţe în domeniul fotografic, se vor afla faţă în faţă cu fotografi români de succes, cu poveştile, experienţa şi cunoştinţele lor, într-un cadru prietenos, sala expoziţională a magazinului F64. Cei 12 fotografi prezenţi în cadrul proiectului activează în diferite ramuri ale fotografiei, asigurându-se astfel o diversitate a informaţiilor. Participanţii vor avea de realizat o serie de fotografii pe baza unui brief creativ, cele mai reuşite cadre fiind expuse şi premiate în cadrul vernisajului.

  Ce aduce nou acest proiect de fotografie este faptul că pe lângă workshop-urile ce ţin strict de fotografie, două zile vor fi destinate antreprenoriatului, branding-ului personal şi promovării online.

  E timpul să-ţi duci pasiunea la un nou nivel! Aplică până pe data de 26 aprilie 2013 aici .

   

  Persoană de contact: Viorica Dan

  Telefon: +40720602560, Email: viorica.dan@vipromania.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.