O selecţie a celor mai frumoase melodii de vară

0
629
melodii de vară
Vară, muzică, distracţie

Deja au trecut două săptămâni din acest anotimp al dansului, veseliei şi bunei dispoziţii.  Nu ai simțit asta? Ştiu de ce: sesiunea e de vină! O selecţie a celor mai frumoase melodii de vară sigur îi va veni de hac acestei senzații!

Cabron – Frunzele şi iarba

Încărcată pe platforma Youtube în ziua de 10 iulie 2013, piesa lui Cabron a reuşit să strângă, până în prezent, peste 1 milion de vizionări. Este o piesă de vară care te duce cu gândul la grătare încinse, timp petrecut cu prietenii în aer liber, soare, căldură şi apă.

Dacă şi ţie îți e dor de ea, ţi-o las mai jos să-i dai play. Îți va oferi o porţie de răcoare în zilele astea fierbinți.

 Dorian – Mare albastră

Pentru că, atunci când spui vară, spui automat mare. Iar melodia lui Dorian este sinonimă și ea cu vara. Pe 10 iunie 2014, toate gândurile şi sentimentele noastre legate de acel infinit albastru au fost transpuse în versuri şi încărcate pe Youtube.

Ştim şi noi că-ntotdeauna ne va primi, aşa că ce mai aşteptăm? Finalul sesiunii? Ok! Până atunci, nu ne reţine nimic să vedem marea prin ochii lui Dorian.

Connect-R – Vara nu dorm

Ei, da! Iată adevărul pus în trei cuvinte. Ce facem vara? Ei bine, orice altceva în afară de a dormi. Dansăm, cântăm, stăm la soare, învăţăm pentru restanţe….

Să lăsăm lucrurile mai puţin plăcute pe mai târziu? De acord! Atunci hai să vedem, între timp, ce ne propune Connect-R să facem o vară întreagă.

Delia şi Speak – A lu’ Mamaia

Sau a lu’ Costineşti, a lu’ Vama, a lu’ Constanța…orice preferi tu! Important este să îţi fie ţie pe plac şi să te distrezi pe cinste.

Oriunde ai fi, nu uita să asculţi melodii de vară care să îţi sporească buna dispoziţie!

 Kaoma – Lambada

Pentru că nu trebuie să ignorăm melodiile de vară pe care dansau părinţii noştri, am inclus în selecţie şi Lambada. Este o melodie apărută în iulie 1989, cu un ritm care te face să dansezi imediat.

Nu vă spun mai mult. Vă las să o ascultaţi şi să dansaţi.

 King Africa – La Bomba

Anii 2000 au adus în ţara noastră melodii din toată lumea, care au făcut verile tuturor mai colorate. Una dintre melodiile de vară rămase printre preferatele părinţilor mei, dar şi pe care am crescut eu, este La Bomba.

Cu siguranţă ai auzit-o şi tu! Nebunia ritmului şi a videoclipului nu au cum să nu te facă să dansezi.

 B.U.G. Mafia – Pe Coastă

Am decis să termin selecţia melodiilor de vară pe ritmuri actuale. De ce? Pentru că „vara” e „a doua noastră casă”. Chiar dacă în fiecare dimineaţă (poate că) abia ne culcăm pe la 7, melodia asta sigur ne va da un impuls pentru a dansa indiferent de oră sau loc.

Sper că selecţia mea de melodii de vară ţi-a dat o stare de bine şi te-a motivat să termini cu bine sesiunea pentru a fugi cât mai repede la mare.

Dacă ai şi alte melodii de vară preferate, te invit să mi le spui.

Vară frumoasă şi bronz perfect îţi doresc!

sursă foto: teen.unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.