O selecţie a celor mai frumoase melodii de iarnă

  0
  953
  O selecţie a celor mai frumoase melodii de iarnă

  O selecţie a celor mai frumoase melodii de iarnă

  Nimic nu pare mai potrivit în perioada aceasta decât o selecţie a unor cunoscute melodii de iarnă. Oficial, calendarele ne arată că cel mai rece anotimp al anului a venit. Dacă ar fi să ne luăm însă după vreme, frigul aprig încă nu se reflectă: zăpada se lasă aşteptată şi în 2016.

  Dar, cum în sufletele noastre pare că s-a instalat deja sentimentul de bucurie şi linişte premergător acestei perioade, m-am gândit că o astfel de propunere ar fi numai bună.

  All I Want for Christmas is You – Mariah Carey

  „I just want you for my own/ More than you could ever know/ Make my wish come true/ All I want for Christmas is You!”. Cine nu ştie aceste versuri?  Cui nu îi place cântecul? Cine nu îşi aduce aminte de dorinţele de Crăciun?

  Mariah ne spune că nu are nevoie de cadouri sau de zăpadă, ci doar de acea persoană specială lângă ea. Cu siguranţă ne putem regăsi şi noi în această stare sau situaţie când suntem departe de cei dragi.

  Last Christmas – Wham!

  Last Christmas I gave you my heart/ But the very next day, you gave it away…”

  Nu! Nu am nimic cu melodiile triste, dar această perioadă vine la pachet cu ele. Nimeni nu îşi doreşte să fie trist de Crăciun, dar sentimentele negative nu ţin cont de dorinţele noastre sau de anotimp.

  Petrecerile, plimbările, cadourile sau ieşirile la munte cu prietenii nu ne înveselesc mereu; uneori, ele par să ne facă mai mult rău decât bine. Acesta este şi cazul în povestea spusă de Wham!.

  Sper, totuşi, că sărbătorile nu ne vor surprinde într-o tristeţe similară celei din melodie.

  Mistletoe – Justin Bieber

  „It’s the most beautiful time of the year…/ Your lips on my lips, that’s a merry merry Christmas”

  Daaa! Justin Bieber ne-a oferit, în perioada lui de glorie, următoarea propunere din selecţia de melodii de iarnă. Aceasta se potriveşte perfect cu atmosfera de sărbătoare deja instalată.

  Ce ar putea fi mai frumos decât să nu îţi pese de cei din jur atunci când eşti cu persoana iubită şi vă bucuraţi unul de celălalt?

  Santa Claus is Coming to Town- Frank Sinatra

  „You better watch out/ You better not cry/ Better not pout/ I’m telling you why/ Santa Claus is coming to town”. Acesta este un îndemn spre a fi mai buni, mai blânzi, mai ascultători şi mai veseli, care ne este transmis încă din 1948.

  Mereu găsim motive pentru care să ne întristăm, dar trebuie să vedem şi partea frumoasă a lucrurilor, mai ales în acest anotimp magic. Acelaşi lucru ne sfătuieşte şi Sinatra, aşa că hai să luăm aminte!

  Aceasta a fost lista mea cu melodii de iarnă. Sper ca alegerile mele să vă facă să vă bucuraţi şi mai mult de spiritul festiv din ultima lună a anului.

  sursă foto: capital.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.