miercuri, octombrie 27, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberO seară plină de râsete la Restaurantul Elisabeta

O seară plină de râsete la Restaurantul Elisabeta

Restaurantul Elisabeta vă invită la o seară plină de râsete, prin noul concept ”Poftă de teatru”, unde vă puteți bucura de comedia spumoasă ”Soț de vânzare”, în timp ce savurați din bucatele delicioase.

Spectacolul se bazează pe eternul triunghi conjugal, dar aduce o perspectivă noua asupra subiectului: Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!

De ce să vedeți ”Soț de vânzare”? Pentru că este una dintre cele mai de succes comedii actuale din București!  Răsturnări de situații, umor de calitate și energie. Este un text care îmbină într-un mod fericit umorul sănătos cu finețea și eleganța subtilă. Trei actori foarte buni, fiecare într-un rol foarte ofertant! Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va arăta o altă percepție despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Pentru informatii suplimentare: Soț de vânzare

Bilete disponibile:Click ai

De asemenea, vă pregătim o seară specială, tradițional rusească, alături de Radu Captari și minunații săi colegi de scenă. Aceștia vă vor conduce în lumea legendară a muzicii de film rusesc, a tradiției stepei, în care veți simți aerul proaspăt al codrilor din taiga, veți auzi șuieratul Crivățului, veți înfrunta gerul năpraznic Siberian, dar toate nu vor conta, căci căldura salonului nostru elegant și voia bună vor prima!

Nu doar iubitorii spiritului rusesc sunt așteptați, dacă vă place muzica bună, și doriți să petreceți o seară minunată, într-un loc minunat, ușile Restaurantului Elisabeta vor fi deschise, iar personalul va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a vă primi ca pe oaspeții noștri de seamă.

Pentru informatii suplimentare:

Dor de stepă: concert Radu Captari & band

Bilete disponibile:Click aici

Rez&info: 0727.703.703

 

Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular