marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăO săptămână cu spor și teatru la Teatrul Roșu

O săptămână cu spor și teatru la Teatrul Roșu

Marți, 1 & Joi, 3 Martie, ora 20: „Soț de vânzare”
Pentru că este Mărțisorul, ne-am gândit că doamnelor și domnișoarelor le-ar plăcea sa vină la Teatrul Roșu și să vadă cum arată celebrul nostru „Soț de vânzare”! De asemenea, domnii se pot distra copios pe seama „obiectului” mult disputatei tranzacții.
Regia Marius Gîlea, după Mihail Zadornov. Cu Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground! Preț bilet: 25 lei. Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45 . Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.
04 mar
Vineri, 04 Martie, ora 20: ImproShow cu trupa Freeze!
Teatrul Roșu și Music Club prezintă: Freeze! Improshow.
Vino la Freeze! Improshow – un spectacol fără regie sau scenariu, dar cu teatru, muzică şi multă comedie! Totul este creat pe loc de actori, pornind de la sugestiile publicului. De fiecare dată, va fi altfel.
Îți vei dori să participi la spectacolul FREEZE! – un show complet, cu teatru, muzică, umor, dar și cu personaje vii, scene elaborate și răsturnări de situație neașteptate. Am vorbit despre umor. Cu siguranță vei râde cu lacrimi, însă vei trăi alături de improvizatori și momente dramatice, scene pline de emoție și, dacă iți vine, poți vărsa și o lacrimă. Promitem să nu spunem nimănui! FREEZE îți va arăta că teatrul de improvizație înseamnă atât comedie, cât și tragedie.
Trupa de teatru de improvizație FREEZE! înseamnă Adriana, Andrei, Ciprian, Florin și Marius, acompaniați de maestrul muzical Vlad Pasencu.
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376. Accesul se realizează între 18 și 19:45.
06 mar h 17
Duminică, 06 Martie, ora 17: „De ce tocmai tu?”
„De ce tocmai tu?” – un spectacol care nu mai are nevoie de prezentare. Regia Natalie Ester. Cu… Natalie Ester și Cătălin Stelian.
Ea, 26 de ani, poetă.
El, 28 de ani, pictor.
Ei ii plac florile artificiale și minciunile.
Lui ii plac adevărurile simple. Afemeiat, ciudat, obraznic.
Nu se potrivesc. Nu se inghit. Musai să se evite.
Când se văd, își mușcă buzele ca să strivească o înjurătură. Sau …ca să nu se sărute? Ea l-ar strânge de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. El ar strânge-o de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. N-au timp pentru jocuri. Ceva îi oprește. Sau … cineva?
„Eu nu scriu decât dacă plânsul e înecat de râs.” (Natalie Ester)
 
Accesul în club se poate face începând cu ora 16.00, iar rezervările se revendică până la 16:45. Pret bilet: 25 lei. Informații: 0723196376.
06 Martie h 20

Duminică, 06 Martie, ora 20: „Divorț în ziua nunții”
E timpul să spunem prezenți la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.
Un spectacol produs de Teatrul Independent INDART.
REGIA: Cătălin Stelian
Distribuția: Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe
Scenografia: Bogdan Gagu
Preț bilet 25 lei. Accesul se realizează începând cu ora 19:00, iar rezervările se revendică până la 19:45. Rezervări 0723196376.
Denisa Nichita
Denisa Nichita
Sunt o fire curioasă. Îmi place să aflu cât mai multe lucruri și să mă perfecționez în cât mai multe domenii cu putință. Ah, da! Uitați încă un lucru.. sunt perfecționistă. Nu îmi place să fac ceva doar de dragul de a îl face. Sunt săgetător. Poate are și asta vreo relevanță. Când nu mă găsiți pe holurile facultății sau la cămin urmărind vreun serial (am o colecție impresionantă de seriale terminate – plăcerea mea nevinovată), mă găsiți în parc, pe bancă, uitându-mă în gol. Nu, nu sunt nebună. Doar că îmi place sa mă bucur de cele mai mici aspecte ale vieții. Mulți îmi spun că sunt ciudată, de parcă ar fi un lucru rău; eu mă mândresc cu asta. Eu sunt Denisa. :)
RELATED ARTICLES

Most Popular