luni, decembrie 11, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruO poveste de neînlocuit ce nu poate fi abandonată

O poveste de neînlocuit ce nu poate fi abandonată

Ce ai face pentru o persoană de neînlocuit din viața ta? Absolut totul? Dar când se ivește ocazia să îți imaginezi cum îi va fi fără tine, ce ai include în fericirea acesteia?

Doi tineri și o poveste romantică. Până aici, nimic anormal. Cu un început care ne duce cu gândul la o comedie de cuplu unde toată lumea e fericită și nimic nu pare a fi să lipsească.

Sam si Abbie, că despre ei este vorba, au o poveste interesantă de iubire. Se cunosc de mici, iar pasul pentru a  deveni un cuplu nu a fost foarte greu. Au început în copilărie să devină (printr-un gest cam neobișnuit) cei mai buni prieteni. Tocmai gestul copilăresc pe care l-a făcut Abbie, mușcându-l de umăr într-o excursie cu clasa, le armoniza și mai mult relația pe care aceștia și-o clădise deja.

De înlocuit spune o poveste despre viața unor tineri care, legați de o copilărie frumoasă, ajung să se maturizeze unul în fața celuilalt, prin propriile greșeli.

Și cum au înaintat frumos în relația pe care și-au construit-o, Abbie și Sam ajung în punctul de a realiza că vor fi părinți. Niște părinți mai atipici, după cum singuri se declară și, de fapt, după cum o arată propriile comportamente. Aflați la o petrecere împreună cu unii din cei mai buni prieteni, aceștia anunță, într-un stil caracteristic, că vor deveni părinți. Veselie și mulă fericire, căci ce poate fi mai frumos?

Însă, bucuria pe care aceștia o împărtășeau, urma să fie o nefericire care domenea de ceva timp în trupul lui Abbie. Aceasta prezenta un diagnostic urât: cancer. Într-o formă destul de avansată, care dă peste cap planurile celor doi.

Văzută într-o lume total nouă pentru ea, care implică multă documentare medicală, Abbie încearcă să vadă viața dintr-o altă perspectivă. Astfel, aceasta dorește să își imagineze o viață pentru Sam când ea nu va mai fi. Unde va fi înconjurat de aceeași iubire pe care ea i-o poartă.

Abbie va avea grijă să facă, în așa fel încât să se alinieze planetele, pentru a-i arăta lui Sam ce înseamnă iubirea, alta decât cea pe care acesta i-o acorda.

Planurile nu merg cum au fost imaginate. Ci totul se întoarce împotriva lui Abbie, arătându-i că dragostea pe care Sam i-o poartă este de neînlocuit. Și cu toate că ea încearcă să se asigure că lui îi va fi bine, uită, de fapt, prezentul.

De neînlocuit spune o poveste de dragoste izvorâtă din prietenie, care se maturizează cu timpul, prin prisma întâmplărilor simțite în doi. O poveste despre suferință, curaj, prietenie și încredere.

Poți vedea filmul De neînlocuit pe Netflix, pentru a vedea povestea dintre Sam și Abbie.

Iustina Cârjă
Iustina Cârjă
o toamnă nesfârșită cu muzică, cărți, flori și cuvinte
RELATED ARTICLES

Most Popular