Încă nu ați auzit de Media Prom? Ei bine, trebuie să știți că evenimentul reunește aspiranții la o carieră în media și Balul Bobocilor pentru studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC). Media Prom este unicul eveniment de acest gen din România și va avea loc miercuri,  11 decembrie, de la orele 20:00.

Media Prom este organizat de foști și actuali studenți ai FJSC, iar scopul evenimentului este de a facilita accesul în media, tinerilor care își doresc o carieră în acest domeniu.

Creatoarea Media Prom, Elena Filip, a afirmat că „ideea unui astfel de eveniment a venit din dorința de a avea o carieră și nu un job oarecare. E destul de greu să te angajezi în media, mai ales că suntem în plină criză economică. Așa a apărut Media Prom, care dorește să le dea o șansă aspiranților la un job în jurnalism, PR sau publicitate. Când interacționezi cu specialiștii din domeniul în care dorești să profesezi, nu numai că înțelegi mai bine ce presupune respectivul job, dar ai și șansa să obții un internship sau un stagiu de practică”.

afis

Structura serii va avea trei părți: networking, competiție și distracție, trei cuvinte-cheie din viața unui profesionist

Prima parte a evenimentului este denumită Media Mingling. Aici se va pune accentual pe networking, iar tinerii vor avea ocazia să discute cu profesioniștii invitați, care vor vorbi despre performanță, pasiune, despre șansele unui tânăr în acest domeniu și multe altele.

Mass-Media Star, a doua parte a evenimentului, pune accentul pe competiție. Nu vă spunem mai multe, vă lăsăm să descoperiți acolo ceea ce v-au pregătit organizatorii. Vă sfătuim totuși să vă înarmați cu multă creativitate și spontaneitate. Premiul pentru cei mai talentați participanți? Un job în domeniu și o mulțime de alte premii oferite de sponsori.

A treia parte a evenimentului, Media Party, va debuta cu un concert Cabron și se va termina cu o petrecere până în zori. La eveniment vor cânta și cei de la Plastik Charm, ceruți special de public.

Prezentatorul acestui eveniment va fi MC Shurubel, iar prețul unui bilet este de 20 lei. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Noi vom fi acolo pentru a susține participanții. Voi ce faceți pe 11 decembrie?

Foto: autentici.ro

Redactor: Ruxandra Bobleagă