duminică, noiembrie 28, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatru„O noapte furtunoasă” în versiune muzicală la Teatrul Muzical Ambasadorii

„O noapte furtunoasă” în versiune muzicală la Teatrul Muzical Ambasadorii

„O noapte furtunoasă” – un spectacol românesc de comedie îndrăgit, se joacă în premieră la Teatrul Muzical Ambasadorii, într-o versiune muzicală inedită, sâmbătă, 13 noiembrie și duminică, 14 noiembrie, de la orele 11:00.

Pornind de la opera lui Paul Constantinescu, scurtată la esențial, cu inserții din textul caragialesc, regizorul Mircea Diaconu aduce în fața publicului un spectacol original, plin de haz și voie-bună, ce surprinde lumea plină de culoare a periferiei Micului Paris. Scenografia spectacolului poartă amprenta Vioricăi Petrovici, coregrafia este semnată de Alis Gheorghe și Ana Mihai, iar aranjamentul muzical este realizat de Ciprian Teodorașcu. La pian: Andrei Ștefan Racu.

Artiștii care dau viață cu har personajelor sunt: Silviu Alexandru Mihăilă (Jupân Dumitrache), Sergiu Neamțu (Nae Ipingescu), Bogdan Șerban (Chiriac), Jennifer Dumitrașcu (Spiridon), Octavian Ene (Rică Venturiano), Camelia Cuzub (Veta) și Andreea Bucur- Blidariu (Zița). Alături de ei, în scenă evoluează Ansamblul de balet al Teatrului Muzical Ambasadorii: Alis Gheorghe, Ana Mihai, Octavian Iuga, Daniel Goliță, Carmen Mărgărit, Claudia Iagăr, Silvia Ionașcu, Monica Andreea Cuhartz, Alexandru Mălăeru, Doru Farmazon, Remus Tegzeș.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma Ticketstore.ro: https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii  sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile).

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacole se va face cu respectarea tuturor măsurilor aflate în vigoare la momentul desfășurării evenimentului, dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img

Most Popular