O noapte furtunoasă la Teatrul Arte dell’Anima

0
60

Teatrul Arte dellAnima vă invită în data de 25 mai, orele 19:00, la o altă reprezentație a producției sale: O noapte furtunoasă în regia lui Florin Liță. Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Vlad Brumaru (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

Un spectacol exploziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. O lume a mahalalei unde politica se amestecă cu pasiunea, iubirea cu moralitatea și modul de viață este unul impulsiv. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.

O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă,  „O noapte furtunoasă” îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează.

„Aș putea să vorbesc despre fiecare actor în parte, despre faptul că acești tineri au trecut cu succes proba de foc a textului marelui dramaturg, au înțeles și nu s-au lăsat copleșiți de celebritatea piesei, din contră, și-au pus propria lor amprentă, îndepărtându-se de montările anterioare, cu decență, evident, dar rescriind propriul lor rol. Toți au jucat pentru toți și pentru public, toți și-au jucat partitura cum au putut mai bine, au creat personaje viabile, au fost credibili și, pe deasupra, adorabili în rolurile lor” spun criticii. Vino și tu și convinge-te!

Un carusel de emoții și de încurcături, o punte între trecut și viitor, un spectacol pe care nu trebuie să îl ratezi! Așadar, te invităm pe 25 mai, orele 19:00, să te destinzi cu un spectacol de zile mari, să râzi și să uiți de problemele de acasă măcar pentru o oră și jumătate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.