București, 16 mai – Peste o lună, americanii de la Kings Of Leon sosesc la București pentru primul lor concert din România. Porțile stadionului se deschid la ora 17.30, iar programul serii începe cu LP live. Pregătirile au intrat în linie dreaptă. Cu un buget de producție de 450 000 EUR, megashowul de pe 17 iunie are în spate o armată de oameni și o logistică de proporții.

Probabil cel mai scump concert al verii de la București, Kings Of Leon este un eveniment care atrage spectatori atât din România, cât și din țările învecinate. Biletele se cumpără din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, și nu numai. Locurile la Golden Ring se apropie rapid de epuizare.

Scena de la Arena Națională va avea o dimensiune de 480 mp. Echipamentele cu care trupa călătorește în turneu ajung la București încărcate în 20 de tiruri.

Americanii vin cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care vor fi asistați la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producție, catering, baruri, intrări). Amenjarea începe cu o săptămână înainte. Gazonul stadionului va fi protejat cu porta-floor, iar eventualele porțiuni afectate vor fi înlocuite imediat după eveniment.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor au acces gratuit la concert, în limita locurilor disponibile, trimițând o cerere scrisă (însoțită de toate documentele doveditoare) la adresa: info@concertnationalarena.ro până pe data de 01.06.2017

În București, în Promenada Mall Floreasca, fanii Kings Of Leon au acum la dispoziție, până pe 17 iunie inclusiv, un pop-up store de unde își pot cumpăra bilete la concertul din București, tricouri, insigne, postere, toate inscriptionate #KingsOfLeon.

BILETE LA KINGS OF LEON PE ARENA NAȚIONALĂ

⚪ BILETE ONLINE – www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro

– Prin comandă la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ).

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter.

 Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

 INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

  • Categoria 1: 230 RON
  • Categoria 2: 180 RON
  • Categoria 3: 160 RON
  • Categoria 4: Sold Out
  • Categoria 5: 95 RON
  • Golden: 285 RON
  • Gazon: 190 RON
  • VIP: 500 RON

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here