“O femeie singură” invitată la Bacău Fest – Monodrame

0
99

“O femeie singură” cu Andreea Bibiri, invitat la Bacău Fest – Monodrame, ediția a XXIV-a.

Spectacolul “O femeie singură”, one woman show cu Andreea Bibiri, în regia lui Daniel Grigore-Simion, al Teatrului de Artă București, a fost invitat și se va jucape 20 apriliela cea de a XXIV-a ediție a Festivalului Internațional al Recitalurilor Dramatice BACĂU FEST – MONODRAME

Festivalul care se va desfășura, anul acesta, în perioada 15-22 aprilie, este organizat de Teatrul Municipal Bacovia și este dedicat spectacolelor de tipul one man show / one woman show.

Spectacolul “O femeie singură” avut premiera în octombrie 2016, iar anul trecut a fost selectat și s-a jucat în trei festivaluri naționale:Festivalul Național de Teatru, Festivalul Național de Comedie de la Galați, UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de orice.

Pentru prestația actoricească de excepție, din spectacol, Andreea Bibiri a câștigat Premiul pentru Cea mai bună interpretare feminină, la Festivalul Național de Comedie de la Galați și a fost nominalizată pentru Cea mai bună actriță, la UNDERCLOUD.

“BACĂU FEST – MONODRAME” este primul festival internațional la care participă, de această dată, cu titlul de spectacol invitat.

Piesa “O femeie singură, scrisă de celebrii dramaturgi italieni Dario Fo și Franca Rame, doi dintre cei mai cunoscuți actori și activiști politici ai Italiei, face parte dintr-un volum de douăzeci de monologuri pentru femei, texte de la profund serioase până la extreme de haioase.

“Piesele sunt intenționat comice și grotești. Pentru că femeile au tot plâns, de două mii de ani încoace. E momentul să râdem.“ – Franca Rame

“Aflate la granița dintre realitate și ideologie, aceste monologuri sunt comentarii vii, concise și distractive asupra condiției femeii. Comice, dar mânioase; brute, dar precise.” – Independent 

La Teatrul de Artă București, spectacolul “O femeie singură” poate fi văzut pe 28 apriliede la ora 19.15, iar biletele sunt disponibile pe MyStage.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.