Terra_Park_Foto_Mondo_NewsÎn majoritatea orașelor europene, când vine vorba de capitolul distracție, publicul are o gamă variată de unde poate alege modul în care își va petrece timpul cu familia sau prietenii.

În București și implicit în România, piața parcurilor de agrement este încă destul de redusă, existând doar câteva parcuri de distracții, și acestea mici.

Cel mai mare de acest fel în România, Terra Park, se apropie cel mai mult, ca elemente și ca ansamblu, de restul parcurilor din Europa. Situat pe Bulevardul Timișoara, se ajunge ușor la parc, deoarece poți opta pentru mașina personală, tramvai, autobuz sau troleibuz.

Terra Park este împărțit în Atracții Extreme, Atracții de Familie și Atracții pentru Copii. Așa că, indiferent cu cine alegi să mergi, se va găsi distracție pe gustul fiecăruia. Printre cele mai populare atracții se numără Trans Siberian Express (un fel de montagne russe), Willis Tower, Pendula Toltec, North Pole 1și Magic Adventure. Trebuie să le încerci! Dacă după toate astea îți este foame, nu-ți face griji, parcul are și o zonă de restaurante. Accesul la fiecare dintre atracțiile parcului se face pe baza punctelor RIDE (un punct RIDE este echivalentul la 1 ron). Parcul oferă destule pachete atractive atât pentru familie, cât și pentru grupuri. De asemenea Terra Park oferă posibilitatea organizării diverselor evenimente, de la zi de naștere, poate chiar la un banchet nonconformist.

Dacă ești un iubitor de apă atunci Divertiland e locul pentru tine. În prezent, Divertiland este doar un parc de distracții acvatic (cel mai mare de acest fel), fiind primul deschis din ceea ce urmează a fi cel mai mare parc de agrement din țară, urmând să mai fie deschise parcul de distracții Aventure Park, Sports & Wellness Club și Oasis Fun Park, toate pentru o experiență completă.

Ca și la Terra Park, la Divertiland se poate ajunge cu autobuzul (137, 236, 405), metroul (stația Păcii este cea mai aproape) sau chiar și cu trenul (halta Sabarul).

IMG_0453

Parcul cuprinde tobogane imense, plajă cu nisip și chiar o piscină cu valuri, unde poți lua lecții de surfing. Un bilet pentru student costă 40 lei în timpul săptămânii și 70 lei în weekend. În cazul în care te-ai convins și vrei să te duci mai des, parcul oferă posibilitatea achiziționării unor abonamente săptămânale sau lunare.

Deși nu pot fi comparate cu marile parcuri din Europa, merită totuși încercate, mai ales dacă vrei o porție bună de distracție cu gașca.

Redactor: Andreea Homițchi

Foto: Mondonews.ro, jurnaluldeilfov.ro

Comentarii

comentarii