A venit timpul să ne cerem drepturile ca cetățeni ai acestui oraș. Acesta este crezul celor care de ceva timp se luptă cu autoritățile din capitală pentru a face vizibilă populația din ce în ce mai mare a bicicliștilor.

După multe încercări mai mult eșuate de a informa și a face cunoscută situația bicicliștilor din București, alături de mai multe ONG-uri și comunități bicicliste, Comunitatea Bicicliștilor din București pune piciorul în prag și face apel la simțul civic și organizarea voastră pentru a milita pentru o infrastructură civilizată potrivită pentru bicicliști, prin organizarea celui mai mare protest al bicicliștilor din București.

După ce majoritatea pistelor de pe trotuar au fost considerate ilegale și au fost desființate, primarul Municipiului București, Sorin Oprescu, dorește să le pună la loc pe trotuar, probabil dintr-un dezinteres total față de pietoni și de bicicliști, dar mai ales pentru că suntem obișnuiți ca în România totul să fie făcut de mântuială.

Comunitatea Bicicliștilor, alături de peste 50 de organizații, posturi de radio, jurnaliști, ș.a.m.d., fac un apel important la toți cei care mai cred că România poate fi schimbată și că trebuie să ne cerem drepturile.

Veniți sâmbătă, 23 martie 2013, la ora 13:00 la  intrarea în Parcul Carol, la Fântâna Zodiac pentru a arăta că ne pasă și existăm, dar mai ales că suntem în număr mare și uniți.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina eventului sau Comunitatea Bicicliștilor din București.

Existăm și o să avem p bandă!!!

Alexandra Mihai

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here