NovemBEARD a ajuns la a doua ediţie, care va avea loc miercuri, 26 noiembrie, în LOFT, Metropolis Center, West Wing, Building A, parter, la ora 20. Deşi evenimentul are un scop caritabil, în cadrul lui se va desfăşura şi un concurs, care îi are în prim plan pe bărbaţii cu barbă din România. Aceştia se vor putea înscrie în competiţie, postând o fotografie cu barba lor, pe pagina de facebook a evenimentului.

Premiile acordate vor fi :
1) Barba Cea Mai Frumoasă
2) Bărbosul De Succes
3) BARBA ANULUI 2014

Iar juriul va fi format din :
Viviana Pokara – LOFT
Oana Radu – BarbaţiMişto
Comunitatea Bărboșilor și a Mustăcioșilor din România

10808049_10152483736592338_946005008_n

La eveniment va avea loc şi o licitaţie, la care vor participa cinci bărbaţi de renume cu barbă, care vor licita un obiect personal, ce va putea fi achiziţionat de către public. Banii strânşi în urma acestei licitaţii vor fi donaţi Parintelui Tănase, care a adoptat peste 400 de copii orfani până în prezent. Cei cinci bărboşi care vor licita sunt : Mihai Popescu – OwnerFratelli& BIUTIFUL, Don Arthur – Fashion Designer MarieOllie, Iulian Văcărean – Director Artistic ,,Femei pe Mătasari”, Aureliu Şurulescu – Actor, Cosmin Tudoran – Artist.  De partea muzicală la NovemBEARD  se vor ocupa băieţii de la GOLAN,  iar seara va fi încheiată de NotSoCommon Dj.

NovemBEARD va fi prezentat de Irina Mohora. De asemenea, prezenţi la eveniment vor fi bărbaţi cu barbă din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzică, dar şi cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale bărbii.

Anul trecut acest eveniment a strâns peste 10.000 de RON, care s-au donat copiilor ce suferă de autism.  NovemBEARD este organizat de STUP şi susţinut de Jagermeister.

Sursa foto: https://www.facebook.com/TheStoryalist?pnref=story