Goophone-All-New-HTC-One

Compania chineză Goophone, a cărei activitate este reprezentată de crearea unor replici ale vârfurilor de gamă ale marilor firme ce produc smartphone-uri, tocmai a lansat o replică a unui model ce nici măcar nu a apărut pe piață. Recent, imediat după lansarea oficială a mult așteptatului Samsung Galaxy S5, cei de la Goophone au scos o replică a modelului coreean.

Acum însă, chinezii uimesc din nou prin lansarea lui Goophone M8. Este o replică a noului vârf de gamă al HTC, ce va avea probabil numele HTC M8. Aceștia s-au inspirat din zvonuri, din imagini apărute pe Internet și din designul lui HTC One, într-o anumită măsură, pentru a crea o clonă a ceva ce încă nu a luat ființă.

Specificații

Deși prețul de 230 dolari nu este unul insignifiant, Goophone M8 este impresionant din punct de vedere al specificațiilor. Procesorul este produs de MediaTek și are o frecvență de 1,7 GHz, de tip octa-core! O frecvență destul de mare pentru opt nuclee sună foarte bine, în condițiile în care cele mai puternice smartphone-uri integrează quad-core cu frecvență ceva mai mare, dar acestea din urmă conțin doar patru nuclee. Aparatul integrează 1 GB de memorie RAM și 16 GB memorie internă. Display-ul are o rezoluție Full HD și o diagonală de 5 inch. Camera foto are 12,6 megapixeli, iar cea frontală 5 MP. Acumulatorul este generos și are o capacitate de 2800 mAh. Dispozitivul are preinstalată versiunea Android 4.2 Jelly Bean.

Replicile telefoanelor celebre erau mai la modă acum câțiva ani, odată cu apariția iPhone-ului. Europenii, de exemplu, achiziționau loturi de clone de iPhone, unele purtând numele de HiPhone, pe care le vindeau la un preț umflat. Totuși, erau destul de scumpe la noi, prețurile se ridicau la 500-700 lei. În trecutul mai îndepărtat, Nokia „beneficia” de clone la majoritatea modelelor, nu doar la cele de top. Nu se compară însă replicile de acum (mă refer aici la smartphone-urile cu Android, ieftine și performante, evident ceva mai slabe comparativ cu originalele) cu cele din trecut. Sunt mai convenabile și țin pasul cu tehnologia.

În cazul în care sunteți pe punctul de a achiziționa un smartphone, puteți opta pentru o replică performantă, ce se apropie pe partea de hardware cu originalul, iar în cazul în care doriți să beneficiați de ceva cu un design mai original, aveți și posibilitatea de a intra în posesia unui telefon „Made in China”, aproximativ la fel de performant ca și un smartphone puternic, dar considerabil mai ieftin. Sunt foarte multe opțiuni, așadar vă puteți orienta. Mult succes!

Sursă foto: geeky-gadgets.com