Pe lângムfaptul cムtrupa Eyedrops a lansat, azi, Prezent – http://youtu.be/vnqPVYcioPc – piesă care i-a solicitat cel mai mult pânムacum, dupムcum recunosc băieții, mai nou, au și un nou membru: Andrei Marica.

‘Pe cât de firesc ne-a fost s-o naștem, pe-atât de greu ne-a fost s-o educăm, s-o creștem până la vârstă la care să stea pe propriile picioare. Povestea ‘€œPrezent’-ului este, cumva, și povestea Eyedrops de până acum. Piesă asta a fost mai degrabă o școală de muzică, care ne-a obligat pe fiecare, pe rând, să renunțăm la ceva din ce ce știam că fiind sigur, sau important pentru noi. Trebuie, mai ales când ai de-a face cu trei berbeci și-un leu, să le tăvălești un pic orgoliile înainte de un drum lung. Piesă asta ne-a cam tăvălit pe toți. Nu ne așteptăm, dar cred că asta ne-a forțat să ne sudam mai repede’, spune Paul Manolescu, liderul trupei Eyedrops.

Cu ‘Prezent’, Eyedrops intră în linie dreaptă în construcția unui nou album, ce va fi gata în toamnă sau în primăvară anului viitor, în funcție de cantitatea de ‘tăvăleală’ care va surveni pe parcurs și care va fi unul în limbă română.

Acest moment marchează și venirea în trupă a lui Andrei Marica, din chitară și viziunea căruia a pornit, de altfel, ‘Prezent’. Pe Andrei Marica îl știm și sub numele de Andrew Marica, acesta fiind proiectul lui solo, sub care a lansat până acum piese că Forever Gone sau Most Beautiful Day. Tot acum are loc trecerea lui Miche Marcu (taur), până acum chitarist în Eyedrops, la rolul de producător muzical și balanța energetică a trupei.

Cât despre videoclip, acesta este regizat de către Paul, vocalul trupei, și a fost filmat pe parcursul a două zile în Breaza, Prahova.
Am condus cu ochii închiși, era să facem câteva accidente, mi-au luat foc pantalonii și mi-am distrus mașină. A fost de departe cea mai distractivă și cu sens filmare pe care am avut-o vreodată’ – Eyedrops
În videoclip, vom recunoaște mașină cu care Eyedrops a pornit la drum în 2012, cu clipul pentru piesă Love Download, și pe Thompson, câinele trupei, prezent și el, de altfel, în primul clip Eyedrops, regizat de Ion Puican.

Eyedrops înseamnă: Paul Manolescu (voce), Andrei Marica (chitară), Dalto Ionescu (bass), Adrian Maraloiu (tobe), Miche Marcu (producător muzical).

www.facebook.com/EyedropsBand
www.youtube.com/EyedropsBand

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here