Societatea secretă Scena 55 reia seria de petreceri nu atât de secrete, dar care au lăsat urme. Sâmbătă, 6 februarie, începând cu ora 22:00, ești așteptat La Scena, pe Calea Calarasilor nr. 55, să intri într-un joc și într-un loc magic la NOT SO SECRET PARTY#2 – petrecerea cu numărul 2 dintr-o serie luuungă. Membrii societății au parte de tratament special!

Ce trebuie să faci ca să devii membru? Jocul se desfășoară astfel: primul indiciu va fi publicat pe pagina evenimentului NOT SO SECRET PARTY#2 în ziua petrecerii, la ora 18:00. Când ajungi în casă vei fi întâmpinat de cele cinci muze „păstrătoare de secrete”, care te vor conduce ușor-ușor la personajul misterios. Odată descoperit, acesta îți va înmâna cardul de membru al societății secrete.

Membrii Scena 55 beneficiază de reduceri de până la 30% la băuturi, acces gratuit la întâlnirile și workshop-urile lunare, acces în grupul secret și invitații la spectacolele Teatrului În Culise. Căutăm oameni care vor să cunoască alți oameni, deschiși să discute și să prindă răsăritul cântând și dansând.

POVESTEA: Scena 55 s-a înființat în urmă cu mai bine de 20 de ani și a activat ca o societate secretă pentru iubitorii de artă. Fondatorul, un personaj misterios, cunoscut doar de membri, a dizolvat societatea și s-a făcut nevăzut, lăsând în urmă doar câteva documente, pe care unul dintre cei din echipa din spatele societății le-a descoperit recent în arhivele La Scena. Povestea acestei societăți secrete continuă cu un nou personaj misterios și o serie de căutări și provocări care stau la baza acestor petreceri neobișnuite.

Atenție, căutăm noi membri însă doar cei care merită cu adevărat să ni se alăture vor duce quest-ul la bun sfârșit.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here