Fondată în 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoș Vlad-Neagu) și Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societătii românești.

Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reușind să-și reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alături de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri și vânzări de peste 1.150.000 de unități fizice în perioada 1995-2009 (o adevarată performanță nu doar pentru piața locală).

Potrivit cifrelor record de vânzări și audiență, B.U.G. Mafia este la acest moment cea mai cunoscută trupă hip-hop din România, unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană.

Trupa înroland o adevarată „armată” de fani în spațiul online: 1,400,000 de utilizatori Facebook și peste 900,000 de abonați – și mai mult de 620 milioane de vizualizări – pe pagina de pe YouTube. Anul trecut, pe 27 mai, B.U.G. Mafia a susținut la Arenele Romane (în aer liber), concertul eveniment „Românie, Fă Gălăgie!”, în fața a mii de fani.

Despre NOSFE:

https://www.facebook.com/NOSFEofficial/ 

Nosfe, membru Satra B.E.N.Z, a surprins de-a lungul timpului cu colaborări cu Shift, Nane sau Ruby, alături de care a adunat peste 57 milioane de vizualizări pentru videoclipul piese „Condimente”. Nosfe a lansat recent albumul solo „UNCLE BENZ”, un album dublu, de 34 de piese, promovat în prezent printr-un turneu național.

Despre ALAN & KEPA:

www.facebook.com/alansikepa/

Născuți și crescuți în București, Alan Anghel (ALAN) și Pîrvu Dan (KEPA) și-au început cariera în 2006, au lansat independent albumul „Tabu” în 2012, iar în 2015 au finalizat înregistrările la albumul „Oxigen”. Au colaborat cu artiști precum Ombladon, Grasu XXL, Maximilian, Doc, Deliric, Freakadadisk, Macanache, Bitza, DJ Dox.

Despre DJ OLDSKULL:

https://www.facebook.com/DjOldskull/

DJ Oldskull (Ovidiu Aioanei) și-a ănceput activitatea în urmă cu mai bine de 10 ani, printr-o serie de party-uri în oraul natal, Bacău. De-a lungul timpului, Oldskull a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Guess Who, Spike, Junky, Tranda, Nane sau Cabron, a susținut peste 1000 de party-uri în toată țara, a fost invitat în cadrul unor festivaluri precum B’estfest sau Electric Castle, iar pe 27 mai 2017 a încălzit atmosfera înaintea show-ului B.U.G. Mafia de la Arenele Romane.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe bilete.bugmafiaoficial.ro, pe site-ul www.iaBilet.ro, precum și în rețeaua iaBilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoțite de un adult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here