A 12-A NOAPTE

6, 13 și 27 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul de Comedie, Sala Nouă)

Categorie de vârstă: peste 6 ani

Dinapoi înainte, de la stânga în jos, piesele lui William Shakespeare pot fi citite cu picioarele în sus, nu trebuie să stai frumos. De mai bine de 500 de ani oamenii le citesc și le pun în scenă pentru că, în orice poziție ai sta, poți să descoperi altceva. În această dimensiune – a unui altceva și altfel jucăuș – se înscrie și spectacolul propus de Teatrul Ion Creangă, care ne provoacă să explorăm opera shakespeariană prin joc. Să fie prinselea? Sau de-a v-ați ascunselea?

ZBOR PRIN POVEȘTI

6 și 16 noiembrie, ora 18:00 (Teatrul de Comedie, Sala Nouă)

19 noiembrie, ora 18:00 (Teatrul Metropolis)

20 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul Metropolis)

Categorie de vârstă: 3-6 ani

Înainte de culcare, doi copii încep să citească. Şi să viseze. Dansează printre picături de ploaie, prin oceane, prin păduri şi îşi dau singuri seama că, folosindu-şi imaginaţia, pot crea orice poveste, o pot învârti şi răsuci până când se transformă în aventură.

DE-A MICUL PRINȚ

14 noiembrie, ora 18:00 (Teatrul de Comedie, Sala Nouă)

27 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul Metropolis)

Categorie de vârstă: 4-6 ani

În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț aproape de copiii între 3 și 6 ani, care abia încep să se plimbe din planetă în planetă, regizoarea Ioana Petre pleacă într-o foarte serioasă călătorie de explorare a celebrului text. Alături de ea, întreaga echipă va cerceta, va pune întrebări și va crea labirinturi, pentru ca, la final, să poată deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.

BUNĂ DIMINEAȚA!

20 noiembrie, ora 11:00 (Teatrul de Comedie – Sala nouă)

Categorie de vârstă: 1-3 ani

Ema și Thomas sunt cei mai noi prieteni ai Teatrului Ion Creangă și protagoniștii spectacolului „Bună dimineața!”. Vom afla cum se desfășoară ziua lor de joacă, ce mănâncă la micul dejun, unde le place să călătorească și care sunt jocurile lor preferate. Cei doi îi au alături pe Mormor, ursul de la Polul Nord, și pe Arpe, șarpele din pădurea tropicală.

 Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Str. Piața Amzei, nr. 13, nr. tel. 0767 934 374) și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro sau la magazinele partenere.

Mai multe informații despre spectacole și program sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here