In luna ianuarie, se organizeazǎ noi cursuri gratuite de antreprenoriat în industrii creative. Trainerii proiectului “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” aşteaptǎ noii participanţi cu materiale şi suport de curs.

De-a lungul timpului, peste 130 de tineri care au dorit sǎ fie consiliaţi în domeniul industriilor creative, au participat la sesiunile de training. Cursurile se desfǎşoarǎ pe o perioadǎ de trei zile şi conţin informaţii esenţiale despre marketing, strategia de vânzări și financiară, aspecte legale sau de capital uman care se finalizează cu impulsul de a demara afacerea, cu un business plan, dar și cu o diplomă acreditată ANC (fost CNFPA).

 

Perioadele de înscriere sunt :

 

  • 23-25 ianuarie 2013 (deadline înscrieri: 17 ianuarie);
  • 28-30 ianuarie  2013 (deadline înscrieri: 22 ianuarie).

 

Inscrierile se fac online, la  această adresă. Cei selectaţi, vor fi contactaţi telefonic şi vor forma grupe de maxim 25 de persoane/sesiune. De asemenea, cei care nu vor fi selectaţi, îşi pot exprima dorinţa de a participa la sesiunile de training din luniile viitoare, trimiţând un e-mail, la adresa training@crestetalente.ro.

 

Mai multe informaţii despre agenda detaliată a cursurilor, profilele trainerilor și condițiile de înscriere pot fi consultate pe site-ul proiectului : www.crestetalente.ro.

 

Adriana Giurcǎ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here