marți, martie 5, 2024
Recrutare IQool
AcasăComunitateNOËL, târgul cadourilor de designer

NOËL, târgul cadourilor de designer

NOËL a apărut în 2009 și a devenit de-a lungul celor doisprezece ani de existență cel mai cunoscut și longeviv eveniment de Crăciun dedicat designerilor. Misiunea acestuia este încurajarea dezvoltării antreprenorilor români din zona de artă și a creațiilor autohtone. Anul acesta, în perioada 18-19 decembrie va avea loc cea de-a 12-a ediție, după 2 ani de pauză. Locația este Hanul Gabroveni.

În România se produc obiecte extraordinare de design și artă, însă ele au nevoie de un demers clar conturat de vizibilitate, prin care designerul să expună și să vândă creațiile sale către un public interesat. Dezvoltarea antreprenorilor care își propun să aducă pe piața din România produse originale și autentice a fost înfrânată de pandemie. Acum, aceștia au nevoie mai mult decât niciodată de un mediu care să îi revitalizeze și să le pună în valoare creațiile.

NOËL este un astfel de demers – creează o platforma reală pentru creația autentică românească. În timp, NOËL și-a câștigat reputația de cel mai selectiv și autentic eveniment dedicat cadourilor de design. Identitatea târgului este personajul ”Super-Noel”, ajutorul vizitatorilor în a alege cadouri, care îi scapă pe aceștia de kitsch.

ADN-ul evenimentului se învârte în jurul ideii de ”Nas pentru cadouri”, o super putere care te ajută să alegi cadourile potrivite pentru cei dragi.

Designeri care vor fi prezenți:

JKult, Diana Cojocaru, Luviane, ClayPlay, Alexandru Adam, Wagner Ceramics, Casa GOA Perfumery, Marie Nouvelle, Deplin, BIZAR Concept & mulți alții.

Important de menționat este faptul că NOËL revine cu forțe proaspete după o pauză de 2 ani.

RELATED ARTICLES

Most Popular