NOAPTEA ONG-urilor Studențești Ediția a II-a

0
121
NOAPTEA ONG-urilor Studențești Ediția a II-a

Iată că ne aflăm deja în pragul celei de a doua ediții a Nopții ONG-urilor Studențești. Conceptul a prins amploare după succesul pe care l-a avut în urmă cu un an, așa că ne-am gandit să oferim oportunitatea de Speed Dating cu ONG-urile Studențesti tuturor tinerilor interesați și dornici să facă parte dintr-o comunitate de voluntari. Ce sperăm noi? Un număr cât mai mare de oameni care să strige sus și tare It’s a match!

Organizațiile care își deschid porțile sunt: AEGEEAIESECASAFFASCIGASERASPSEBESTBOSEESTECClub ECOTURPRIMESiSCVIPUSASELSRSASEAMASSP UBESN ASE și sunt susținute de Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnică, Universitatea București și Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA NOAPTEA ONG-urilor STUDENȚEȘTI?

De câte ori nu te-ai întrebat cum arată un sediu al unei organizații studențești sau care este atmosfera de acolo?! Acum ai ocazia de a vizita aceste încăperi ce găzduiesc zi de zi, agenți ai schimbării și poți afla ce trebuie să faci pentru a deveni unul. În același timp, inițiativa anunță și oportunitatea de a afla care sunt proiectele pe care le desfășoară fiecare entitate, dar și cum te poți tu implica în mod direct. 

Află ce înseamnă să fii voluntar și care poate să fie contribuția ta în societate!

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Tot ce trebuie să faci este să vii. Noi te așteptăm cu masa pusă și vom fi pregătiți să îți oferim toate informațiile necesare pentru a putea lua cea mai bună decizie, în ceea ce privește grupul din care îți vei dori să faci parte. 

CÂND ȘI UNDE ARE LOC?

Marea adunare, are loc JOI6 Octombrie începând cu orele 20.00, urmând ca fiecare organizație să își prezinte agenda activităților. Seara se va încheia cu o petrecere destinsă în Hangover, începând cu orele 23.00. Pentru a putea avea acces la petrecere, este nevoie să colectezi trei ștampile, de la trei ONG-uri diferite, pe braț, pe foaie, pe ce vrei tu. Plimbă-te, cunoaște-le și cere-le o amintire!

DATE DE CONTACT ALE ORGANIZATORILOR:

Isăilă Adriana – isaila.adriana@gmail.com

Ciuraru Ștefania – stefania.ciuraru@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.