Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs- ediţia a II-a

  0
  197

  Noaptea albă a Creatorilor și Designerilor de Produs își propune să facă o selecție atentă a celor mai creativi, originali și talentați designeri de produse unicat. Pentru ediția de anul acesta am pregătit trei secțiuni creative în trei spaţii speciale: bijuterie și accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Șuţu, Str. Ion Nistor nr. 6), design vestimentar & accesorii casual la Attitude Ballet Studio (Str. Emil Balaban, nr. 6) și design de obiect la Acuarela (Str. Polonă, nr. 40).

  Basic RGB

  Pe 8 iunie de la ora 18:00 la ora 02:00 vom petrece în  Bernschutz & Co. Universitate, Attitude Ballet Studio, Acuarela la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs alături de Wood be nice, Alin Teglaş, Lachatterie, Doricica, Ioana Nae & mulţi alţi creatori şi designeri de produs.

  N-am uitat nici de activitățile amuzante, dar pline de creativitate. Vom proiecta tutoriale filmate de echipa Revistei Atelierul în cei 3 ani de activitate, vom organiza un Free Shop în care poţi să oferi la schimb accesorii vintage sau handmade, mobilier şi obiecte decorative, iar fotografii Atelierul te vor așteaptă la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapidă developare a imaginilor surprinse.

  Mai multe informaţii aici.

   

  Adelina Onea

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.