miercuri, iunie 19, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleNO.MAD Talks lansează Freelance Drama, primul ebook din România despre dramele freelancerilor

NO.MAD Talks lansează Freelance Drama, primul ebook din România despre dramele freelancerilor

NO.MAD Talks lansează Freelance Drama, primul ebook din România despre dramele freelancerilor.

 NO.MAD Talks, proiectul ce adună lună de lună freelancerii români să discute despre business, clienți și dezvoltare personală, lansează Freelance Drama, primul ebook din România despre dramele freelancerilor din comunitate. Ebook-ul cuprinde 12 povești despre singurătate, anxietate, epuizare, inutilitate, panică, vinovăție, entuziasm, oboseală cronică.

“Nu mai este niciun secret că în freelancing te lovești la un moment dat de greu. Și nu din cauza banilor sau din lipsa clienților, ci din cauză că te afli într-un loc în care nu ai mai fost până acum, ai mai mult timp să-ți pui piedici singur, să-ți creezi frici și anxietăți și să fii singur. Freelancing-ul este ca o școală emoțională, dacă treci prin toate stările cu brio poți să faci orice, să o iei din nou și din nou de la zero, fără să te mai dărâme sentimentul inutilității sau al impostorului. Am invitat 12 freelanceri să vorbească despre problemele lor emoționale pentru că nimeni nu o face, toți vorbim despre cât de bine ne este ca freelancer, dar niciodată nu vorbim despre ce facem când ne este greu. “ spune Iunieta Sandu, fondator NO.MAD Talks.

Pe 27 noiembrie la NO.MAD Talks vor fi dezbătute dramele prin care trec freelancerii!

Toți freelancerii care au scris în Freelance Ebook Drama vor fi prezenți la a ediția 13 NO.MAD Talks. Aceștia vor face parte dintr-un panel moderat de Nora Neghină, pshioterapeut și consilier. În dezbatere, Nora va încerca să le ofere soluții și explicații la dramele povestite în ebook. Scopul fiind ca, pe viitor, emoțiile similare să fie observate și controlate mai ușor. Freelancerii autori sunt specialiști în content writing, fotografi, graficieni, coach sau chiar traineri în domeniul textil. Aceștia au scris povești reale despre stările prin care au trecut de când au început să lucreze pe cont propriu, de la cum au reacționat părinții când și-au dat demisia, la cât de vinovați se simt când trebuie să lucreze și nu pot sta cu copilul, la cum au ajuns la burnout după șape ani de freelancing sau cum au fost prea entuziasmați și au lansat proiecte fără planificare sau plan de back-up.

Primul E-book dedicat dramelor și problemelor emoționale poate fi descărcat gratuit de pe site-ul nomdatalks.ro

 După evenimentul de pe 27 noiembrie, organizatorii și-au propus să lanseze o ediție revizuită a ebook-ului, iar de la 12 povești să ajungă până la 100 de povești provenite de la freelancerii din domenii cât mai diverse, coregrafi, muzicieni, artiști, scriitori, atât din România, dar și din țările recunoscute pentru numărul mare de freelanceri, cum ar Olanda, Germania sau Portugalia. Iar pentru începutul anului viitor, aceștia se gândesc să lanseze o variantă tipărită, o broșură pe care să o citească fiecare persoană ce își propune să lucreze pe cont propriu. E-book-ul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul proiectului nomadtalks.ro

Invitație la scris din partea organizatorilor

Organizatorii NO.MAD Talks invită toți freelancerii să se gândească la o dramă sau o problemă emoțională prin care au trecut și despre care vor să scrie. Poveștile pot fi trimise direct pe pagina de Facebook NO.MAD Talks.

Proiectul editorial și evenimentul este realizat cu sprijinul Boiron, Asociația Omeorat și Mydesks.ro. Partenerii de networking din cadrul evenimentului de pe 27 noiembrie sunt Aurelia Vișinescu Wines, Sloop și Kronenbourg Blanc.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe www.nomadtalks.ro sau pe pagina de Facebook NO.MAD Talks.

Despre NO.MAD Talks

NO.MAD Talks este un eveniment lunar de networking  și educație dedicat freelancerilor și antreprenorilor la început de drum, fondat de Iunieta Sandu. Mai multe detalii despre concept sunt disponibile pe www.nomadtalks.ro. 

RELATED ARTICLES

Most Popular