Nicole Dance Academy organizează cea de-a doua ediție a NDA ART Festival

0
168
NDA ART Festival

Nicole Dance Academy (NDA), coordonată de Nicoleta Popa, organizează cea de-a doua ediție a ,,NDA ART Festival” pe data de 16 aprilie 2022, începând cu ora 10:00, la Filarmonica ,,Mihail Jora” din Bacău.

Prima ediție a festivalului NDA ART a avut loc pe data de 14 noiembrie 2021, în regim online, iar festivitatea de premiere a participanților s-a realizat online, premiile fiind trimise prin intermediul serviciilor de curierat.

Afișul primei ediții a NDA ART Festival/Sursa foto: Facebook NDA ART Festival

Muzică, dans și teatru – categoriile principale ale NDA ART Festival

Organizatoarea acestui eveniment, Nicoleta Popa, ne-a prezentat ce presupune acest festival.

Evenimentul presupune trei mari categorii: muzică, dans și teatru, iar fiecare categorie are jurații săi, calificați în domeniul de evaluare. Pe lângă aceste trei mari categorii, mai avem și 20 de categorii secundare legate de stilurile de dans, de muzică – vocală sau instrumentală.

În plus, Nicoleta Popa ne-a prezentat, pe scurt, și jurații în cadrul acestei ediții.

Componența juriului de la această ediție nu s-a schimbat major față de prima ediție. Printre aceștia, la categoria Dans (streetdance, dans modern și dans sportiv), Diana Hîrțescu și Denisa Scripcaru vor fi jurați. La categoria Teatru, jurații vor fi actori de la Teatrul ,,George Bacovia” din Bacău, dar și actori de la Teatrul din Iași.

Jurații acestei ediții/Sursa foto: Facebook NDA ART Festival

Sute de participanți din toată țara

La prima ediție s-au întrecut aproximativ 180 de participanți de toate categoriile de vârstă, începând cu vârsta de 4 ani până la peste 30 de ani – vorbind despre toate cele trei mari categorii de concurs.

La această ediție a festivalului, organizatoarea anunță un număr de peste 800 de participanți, veniți din toate colțurile țării, printre care Bacău, Focșani, Galați, Iași și Adjud.

Surprize din partea sponsorilor evenimentului

Aceste două ediții nu ar fi avut loc fără sprijinul sponsorilor noștri. Logo Expert ne-au creat minunatele suporturi pentru medalii, ADF-Arena Mall Bacău oferă câștigătorilor vouchere în bani, Atelierul Dare Design din Bacău și Lali Wear, cel mai cunoscut atelier de croitorie din țară, ne asigură articole vestimentare realizate din in, iar cei de la Botez și Lavandă ne-au oferit produse cu lavandă, dar ne-au creat și design-ul pentru diplomele participanților, a declarat Nicoleta Popa, organizatoarea concursului interjudețean NDA ART Festival.

Sponsorii festivalului de muzică, dans și teatru, prezenți pe diplomele participanților/Sursa foto: Facebook NDA ART Festival

Premiile oferite participanților și câștigătorilor

Participanții la acest concurs interjudețean vor avea parte de multe premii, de la mici surprize pentru toți, până la vouchere de reducere sau chiar în bani pentru câștigătorii acestei ediții.

Premiile celei de-a doua ediții a NDA ART Festival constă în vouchere de 1000 de lei la categoria Dans și Muzică. De asemenea, avem vouchere de 100, 200 și 300 de lei, oferite de ADF Bacău și Pensiunea Tosca, iar clubul meu de dans, Nicole Dance Academy, va oferi și 10 vouchere de 5% reducere pentru participarea la edițiile viitoare. În plus, nu vor lipsi premiile personalizate pentru participanți: brelocuri, tricouri și alte surprize.

Citește și: Stagiunea Artelor Performative – spectacole  de teatru şi dans, din aprilie, la ARCUB