Organizaţia Innovation Box (Innbox) invită tinerii profesionişti, angajaţii, antreprenorii, freelancerii sau managerii la trainingul Networking: How to, sâmbată, pe 14 iunie. Cursul are ca scop facilitarea iniţierii şi a păstrării contactelor, în vederea stabilirii de legături profitabile.

A avea o reţea de contacte bine stabilite poate reprezenta diferenţa dintre succes şi esec, mai ales în viaţa profesională, iar abilitatea de a stabili aceste legături este una care se învaţă.

Trainingul propus de Innbox vine în întâmpinarea nevoii de a crea contacte valoroase pe termen lung, care să contribuie la dezvoltarea personală, dar şi profesională sau a afacerii.

Cursul se bazează pe învăţare experenţială şi reprezintă un mix de exerciţii practice din care participanţii vor descoperi cum să se adapteze diverselor contexte şi să stabilească uşor contacte în cadrul diverselor evenimente. Trainingul se adresează tuturor celor care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de networking, să îşi crească cercul de cunoştinţe în mod eficient sau care vor să transforme „calvarul” de a intra în vorbă cu necunoscuţi într-un exerciţiu plăcut şi profitabil.

În cadrul trainingului, participanţii vor afla cum să facă networking în funcţie de obiectivul propus, cum să identifice persoanele de interes şi care sunt cele mai eficiente şi simple metode de a iniţia primul contact. De asemenea, în cadrul cursului vor fi prezentate tehnici de branding personal, dar şi metode prin care poţi obţine contactul celui din faţă, astfel încât să poţi construi legături pe termen lung.

Simona, participant la una dintre ediţiile anterioare, spune despre trainingul Innbox: “De curând am participat la un eveniment de networking în urma căruia am constatat că nu am cea mai bună abordare în astfel de situaţii. Training-ul Networking: How to a fost tocmai piesa lipsă din încercarea mea de branding personal. Săptămâna viitoare voi merge la un alt eveniment de networking şi de data aceasta voi porni cu un pas înainte”.

O persoana cunoscută astăzi îţi poate deschide uşile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza obiectivele personale şi profesionale. În urma trainingului Innbox, vei avea curajul şi atitudinea potrivite pentru a face networking uşor, astfel încât să te simţi confortabil în cadrul evenimentelor, având o strategie pentru a-ţi crea reţeaua de contacte.

Trainerii sunt Mihaela Georgescu şi Diana Ungureanu. Cu o reţea de peste 1500 de contacte şi participări la mai mult de 100 de evenimente naţionale şi internaţionale, Mihaela este freelancer, ajutând antreprenorii, manageri sau profesioniştii să dezvăluie povestea din spatele brandului lor şi să dezvolte o strategie de comunicare coerentă si relevantă. Diana este responsabil formare la o companie multinaţională şi trainer, avînd peste 100 de ore de training livrate şi experienţă în resurse umane.

Înscrierea se face până pe 12 iunie. Mai multe detalii despre costuri şi participare pe www.innovationbox.org sau pagina de Facebook a organizaţiei: www.facebook.com/innboxromania.

Innbox logo_crop