marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruNETFLIX & WOOF: Binging-ul este pentru câini (și pisici)

NETFLIX & WOOF: Binging-ul este pentru câini (și pisici)

Dragostea pentru animalele noastre de companie a atins un nou apogeu – servicii speciale de taxi pentru ele în Mumbai, concedii pentru îngrijirea câinilor în Italia, sprijin emoțional pentru păuni în SUA – așa că nu ar trebui să fie nicio surpriză că prietenii noștri patrupezi (sau bipezi, dacă iubești păsările) s-au infiltrat și în consumul de divertisment. Conform unui nou studiu Netflix, atunci când vine vorba de timpul petrecut în fața televizorului, 51% dintre românii abonați fac binging pe Netflix și cu animalul lor de companie.

Să fim sinceri, a urmări un serial cu o altă persoană are și dezavantaje. Riști să auzi spoilere, să fii înșelat/ă sau, cel mai rău, să ajungi să renunți la filmul sau serialul pe care voiai să îl vezi. Animalele de companie nu butonează telecomanda și nu îți judecă gusturile (poate), dar sunt și partenerii perfecți pentru îmbrățișări (30% dintre utilizatorii români au luat în brațe animăluțele de companie în timpul unor scene triste sau de groază) sau conversații (21% dintre abonații români la Netflix au vorbit cu animăluțul lor despre un serial sau film la care tocmai s-au uitat).

Totuși, ar trebui să vă avertizăm că binging-ul alături de un animal de companie poate fi și complicat. Mai mult de o treime dintre respondenți (36%) și-au schimbat locul din care se uitau la Netflix pentru ca prietenii patrupezi să stea mai confortabil, 18% le-au oferit recompense pentru a se uita mai mult împreună, iar 12% dintre ei au mers atât de departe, încât au renunțat să se mai uite la un serial sau film pentru că animalul lor de companie nu părea prea încântat. Dar nimeni nu a spus că e ușor.

Așadar, care sunt show-urile despre care se latră, miaună sau ciripește? Stăpânii de câini se uită la patrupedrame precum Narcos și The Crown. Stăpânii de pisici purr-feră serialele sci-fi și s-ar în…toarce mereu la producții ca Black Mirror sau Star Trek Discovery, iar iubitorii de păsări aleg comediile ca Orange is the New Black. Dar serialul care aduce toate speciile împreună este… Stranger Things (#justiceformews).

Cele mai iubite show-uri Netflix & Woof în România:

 1. Narcos
 2. The Ranch
 3. El Chapo
 4. Bright
 5. Star Trek Discovery
 6. 13 Reasons Why
 7. House of Cards
 8. Marvel’s Iron Fist
 9. Chef’s Table
 10. Love
 1. Stranger Things
 2. Chef’s Table
 3. Marvel’s Daredevil
 4. The Last Kingdom
 5. The Crown
 6. The Sinner
 7. Black Mirror
 8. Orange is the New Black
 9. Dark
 10. Alias Grace

 

 

 

Alexandra Gavrilă
Alexandra Gavrilăhttps://voxofvanity.com/
Sunt suma provocărilor cu care m-am confruntat, a scopurilor pentru care am luptat și a pasiunilor pentru care trăiesc. Mă definesc ambiția, seriozitatea și perseverența, nu cred în noroc și nici în destin. Sunt dornică de a depunde îndeajuns efort pentru a dobândi cele la care aspir. Îmi place să îmi asum riscuri, pot lucra sub presiune și realizez mereu ceea ce îmi propun. Definiția succesului personal este propria mulțumire de sine.
RELATED ARTICLES

Most Popular