netflix logo
Am interacționat pentru prima dată  cu platforma pentru  filme și seriale online „Netflix” în urmă cu aproximativ două luni. În următorul articol o să vă prezint succinct experiența personală cu privire la această platformă, împreună cu motivele pentru care Netflix este unul dintre site-urile la care, efectiv, nu pot renunța.

Sincer vorbind, mi se părea irelevant faptul ca eu  „să plătesc” pentru a putea viziona niște filme pe care le găsești la tot pasul, pirateria fiind în continuă ascensiune. Dar, la un moment dat, prin intermediul unui parteneriat al IQool-ului cu respectiva platformă, ni s-a oferit accesul la acest site. Într-una din seri, din pură curiozitate chiar, am  început a viziona un film de pe Netflix și am rămas pur surprins  de calitatea și claritatea imaginii, dar si a sunetului, exceptând faptul că este singurul site unde poți viziona un film în liniște, fără să fii întrerupt de tot felul de reclame care nu ți se potrivesc și nu îți stârnesc interesul absolut deloc, cel puțin așa pățeam eu de fiecare dată cand vizionam un film online de pe tradiționalele site-uri gratuite.

Netflix, unul dintre site-urile la care, efectiv, nu poți renunța, oferă divertisment de calitate și nu își dezamăgește consumatorii.

Raportându-mă la standardul calitate-preț, pot afirma faptul că pentru serviciile oferite de Netflix, utilizatorii plătesc un preț destul de accesibil, care, în opinia mea, ar trebui să fie mult mai ridicat, având în vedere faptul că ai acces la filmele recent apărute (care pe internet vor apărea după o bună perioadă de timp) și la o gamă extrem de variată de filme și seriale, produse proprii ale platformei Netflix.

Atât timp cât puteți beneficia de o lună de testare gratuită, îndemnul meu pentru voi, cititorii, este să profitați”! Poate, ca și mine, din pură curiozitate, vă veți da seama de vizibila diferență dintre Netflix și celelalte site-uri de filme online si veți rămâne abonații loiali ai Netflixului, așa cum am rămas și eu (mi-aș fi dorit să fiu mult mai curios, astfel încât să încerc această platformă mai demult, mai ales că o puteam face gratuit). Acum, Netflix este unul dintre site-urile la care, efectiv, nu pot renunța.

Dacă v-am stârnit interesul în a afla cât mai multe și a vedea cum arată serviciile acestei platforme, aruncă o privire aici!