luni, iunie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleNetflix lansează trailerul și afișul filmului The Two Popes/ Cei doi papi

Netflix lansează trailerul și afișul filmului The Two Popes/ Cei doi papi

Netflix lansează trailerul oficial și afișul filmului The Two Popes! Fernando Meirelles, regizorul „City of God”, nominalizat la premiile Oscar și scenaristul Anthony McCarten, nominalizat de trei ori la Premiile Academiei Americane, aduc această poveste profundă a uneia dintre cele mai dramatice tranziții de putere din ultimii 2000 de ani.

Frustrat în legătură cu direcția în care merge biserica, Cardinalul Bergoglio (Jonathan Pryce) cere Papei Benedict (Anthony Hopkins) permisiunea de a se retrage în 2012. Cu toate acestea, deși se va confrunta cu scandaluri și nesiguranțe, Papa Benedict propune o întâlnire cu cel mai dur critic al său și viitorul succesor al Romei pentru a-i dezvălui un secret care va zgudui Biserica Catolică din temelii.

În spatele zidurilor Vaticanului, începe lupta între tradiție și progres, vină și iertare, iar acești doi bărbați complet diferiți discută elemente din trecuturile lor, cu scopul de a găsi un teren comun și de a construi un viitor pentru milioane de credincioși din toată lumea.

Câștigător al Premiului publicului pentru film american, Festivalul de Film Mill Valley.

Câștigător al  Premiului publicului pentru cel mai bun film narativ, Festivalul Internațional de Film Hamptons.

Câștigător al Premiului publicului pentru cel mai bun film narativ, Festivalul de Film Middleburg.

Urmărește filmul „The Two Popes” aici:

Urmărește THE TWO POPES :

Instagram: @THETWOPOPES

Facebook: @THETWOPOPES

Twitter: @NETFLIXFILM

RELATED ARTICLES

Most Popular