luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleNDR – The Artificial Intelligence Conference la Iași și București

NDR – The Artificial Intelligence Conference la Iași și București

NDR – The Artificial Intelligence Conference va avea loc marți, 4 iunie, la Iași și joi, 6 iunie, la București. 10 prezentări, o singură scenă.

Pe data de 4 iunie 2019 va avea loc în Iași, la Hotel Internațional, o nouă ediție NDR- The Artificial Intelligence Conference, iar pe data de 6 iunie 2019 va avea loc în București, la Hotel InterContinental.

Inteligența Artificială a început să facă parte din viața noastră de zi cu zi, iar NDR- The Artificial Intelligence Conference oferă o imagine de ansamblu asupra acestui subiect. Cu sesiuni ce acoperă subiecte de la Machine Learning, la Data Science și Deep Learning, participanții vor putea afla atât despre aplicabilitatea practică a acestor principii cât și noutăți teoretice de la experți internaționali și locali, reprezentanți ai principalelor sectoare ale industriei IT- corporații, companii de produs, startups și mediul academic.

La Iași, participanții la conferință îi vor asculta pe Tim Liewellynn (CEO, NVISO) vorbind despre aplicabilitatea inteligenței artificiale și a învățării automate în domenii precum sănătatea, automotive și alte aplicații destinate consumatorilor, pe Boris Gorelik (Data Scientis, Automattic) prezentând o modalitate de abordare metodologică în vizualizarea datelor, vor putea învăța de la Dino Esposito (Digital Strategist, BaxEnergy) cum învățarea automată este posibilă și în .NET, și îl vor putea asculta pe Alex Cross (Senior Consultant, Endava) vorbind despre implementarea sistemelor cognitive în producție. Toate acestea într-o zi, pe un singur track.

NDR – The Artificial Intelligence Conference afișLa București, participanții vor afla de la Leonid Kuligin (Strategic Cloud Engineer, Google) cum pot utiliza Google Cloud Platform în învățarea Automată, vor afla de la John D. Kelleher (Academic, Leader, Dublin Institute of Technology) cum se antrenează rețelele neuronale folosind diverși algoritmi de învățare, îl vor asculta pe Gianluca Campanella (Data Scientis, Microsoft) vorbind despre MLOPs și vor afla de la Ciprian Jichici (General Manager, Genisoft) cum poți modela comportamentul clienților folosind Deep Learning.

Pentru că a trebuit să poarte un nume, conferința s-a numit NDR, inspirat dintr-o carte scrisă acum ceva timp de Isaac Asimov și Robert Silverberg- Omul Pozitronic. Aceasta spune povestea unui robot, robot care capătă conștiință de sine și își dorește să fie recunoscut drept om de către restul omenirii. Prin dezvoltarea creativității, a imaginației, a eu-lui personal, acesta perseverează, îmbunătățindu-se continuu.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular