Narcos, sau când un pact cu diavolul sună mai bine decât unul cu Pablo Escobar

0
1584

Acum ceva timp, un tovăraș a făcut „marea greșeală” să deschidă subiectul despre filme/seriale și m-a întrebat „Tu la ce seriale te uiți?”. Am încercat să nu râd. Nu am reușit. Apoi am schițat un zâmbet șiret, iar în mintea mea mă gândeam „Big mistake my friend, big mistake!”. Și am început să le înșir. Imaginați-vă lista pentru Moș Crăciun a unui copil răfățat, care e mai lungă decât Vechiul Testament. Ei bine, lista mea cu seriale e la fel de lungă și fiecare în parte are povestea lui.

Narcos e unul dintre ele. Și nici că putea să aibă un intro mai simpatic. După o noapte albă cu ai mei, în care efectiv nu mai puteam să râd pentru că mă dureau obrajii, a venit o după-amiază târzie și cu din alea „Bă, dar tu cât mai dormi?”. După ce s-a trezit și ultimul mohican, ca orice grup de prieteni echilibrat, rațional, am început să ne întrebăm „Hai, facem și noi ceva?”. Unul hau, unul miau, dar ce era important era că the ideas were flowing. Până aud „Mă, dar voi v-ați uitat la Narcos până acum?”. În momentul ăla, în spatele capului meu a trecut o cioară imaginară și am zis „Come again?”.

narcos_main

Bun. Am aflat despre ce e vorba și ăsta este motivul pentru care acum am ales să scriu despre acest serial. Nici nu se terminase primul episod și am zis „Clar o să scriu despre el!”. Narcos e șmecher, e badass,  … e ce vreți voi. Dar știți ce m-a făcut pe mine să fac ochii mai mari la serial decât atunci când văd 70%OFF? Faptul că e real. E pe bune. Ce vedeți voi acolo nu e imaginația unui regizor. OK, e drept că a intervenit și ea undeva, it’s only logical. Dar ce trebuie să rețineți e că datele problemei nu se schimbă. Vor apărea părți din știrile care erau difuzate atunci la TV despre atrocitățile lui Escobar. Bottom line: serialul păstrează în mare parte firul real a ceea ce s-a întâmplat.

cTlHXs4

narcos2

Pentru cei care nu știu cine e Pablo Escobar, o să vă spun așa. A fost cel mai mare traficant de droguri din Columbia. A creat un paradis al traficanților de droguri, a creat un cartel, dar nu s-a mulțumit cu asta. A fost un narcisist, bun manipulator al mulțimii, lipsit de conștiință sau morală.

tumblr_nv5bzrag8x1qaaytso1_500

Narcos ne arată cam cum e viața unui traficant de droguri, pe câte cadavre trebuie să calci ca să ajungi să fii respectat și temut, dar și ce se întâmplă atunci când unii de-ai tăi vor să te sape. Nu vă spun eu, trebuie să vă uitați!

Vizionare plăcută!

narcos

Sursă poze: tumblr.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.