De câte ori ai vrut să îți exprimi sentimentele față de persoana iubită,  însă nici cel mai fățos și expresiv emoticon nu a putut să o facă? Dacă până acum aceasta era, cu adevărat, o problemă serioasă, Orange vine în ajutorul celor îndrăgostiți cu o nouă aplicație: „My Heartbeats”. My-Heartbeats (1)

Știu că ți-am atras atenția așa că cel mai indicat este să înveți cum să îți dai gata jumătatea. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația de pe App Store sau Google Play și să transmiți un mesaj construit chiar după inima ta. Trebuie să te loghezi cu numărul de telefon Orange în urma căruia vei primi un SMS de confirmare. Tot ce îți rămâne de făcut este să apeși REC și să ții degetul pe camera principală. De aici totul este simplu pentru că aplicația face totul și detectează bătăile inimii, folosind camera și blițul telefonului, toate acestea fiind convertite în sunet și bătăi pe secundă. My-Heartbeats

După înregistrarea bătăilor inimii, mai trebuie să introduci numărul de telefon al persoanei iubite. Voilà! Sufletul tău pereche va primi cea mai frumoasă declarație de dragoste: sunetul inimii tale! Și ca totul să fie perfect, Orange înzecește numărul bătăilor inimii tale și le transformă în MB de net pentru amândoi și îți dăruiește un voucher de reducere în valoare de 10 euro valabil în magazinele Orange. Și aceasta este doar partea tehnică, însă ce mi s-a părut cel mai interesant testând aplicaţia este că „My Heartbeats” este singura aplicație care leagă emoția și iubirea de o platformă IT! Astfel apare sentimentul că , în sfârșit, reușești să faci ceva diferit și special  pentru cel drag, și asta prin intermediul unei platforme însuflețite ce te leagă direct de partenerul tău. Cu siguranță Orange aduce noutate în sfera IT, această primăvară!
14-full

În plus, aceeași aplicație o poți găsi și în ediția de luna aceasta a revistei Elle. Acolo „My Heartbeats” are o pagină special dedicată îndrăgostiților unde cu ajutorul a două degete își pot testa bătăile inimii. Important este că ediția revistei ce include și acest proiect a fost produsă într-un număr destul de redus așa că nu v-aș sfătui să întârziați achiziția acesteia. giphy

Campania My Heartbeats se va încheia pe 15 martie așa că profită de ocazie și transmite declarația pe care atât tu cât și persoana iubită nu o veți uita niciodată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here