• Peste 200 de oameni on-stage și backstage pentru adaptarea scenică a ”musicalului perfect”
  • Colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști ai domeniului: regizorul Răzvan Ioan Dincă, dirijorul Daniel Jinga, scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregraful Violeta Dincă și designerul de lumini Daniel Klinger
  • Peste 70 de artiști implicați
  • 27 de muzicieni
  • 200 de costume create special pentru spectacolul-eveniment

București, 7 aprilie 2016 – Anul acesta, împlinirea a 60 de ani de la premiera ,,My Fair Lady” de Frederick Loewe este celebrată în toată lumea prin punerea în scenă a mai multor adaptări ale scenariului original. Grand Cinema & More se aliniază curentului global, aducând pe scena cinematografului interpretarea ”musicalului perfect” în viziunea regizorului Răzvan Ioan Dincă.

Pentru elaborarea unui spectacol complex, echipa de producție va colabora cu o echipă internațională de creație, alcătuită din scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câștigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013 și contribuția sa în spectacole precum ”Maestrul și Margareta” și ”Alice vs. Wonderland” și designerul de costume Oana Botez, câștigătoare a Barrymore Awards pentru Excelență în Teatru și Drammy Award. Acestora li se va alătura Daniel Klinger, unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România.

”Această adaptare <<My Fair Lady>> este mai mult decât o punere în scenă extraordinară sau o demonstrație de joc actoricesc profesionist, este efortul susținut al unei întregi echipe de profesioniști care cred în acest proiect. Avem convingerea că vom putea aduce în fața publicului nostru un spectacol desăvârșit care, pe lângă desfășurarea dinamică și personajele vibrante, să recreeze acea aură care l-a consacrat drept <<musicalul perfect>>”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Pregătirile pentru acest spectacol au început cu un amplu casting de 8 zile, la care s-au prezentat peste 250 de soliști, actori și dansatori.

Principalele roluri din acest spectacol vor fi interpretate de: Ernest  Fazekas / Richard  Balint – Henry Higgins, Irina  Baianț / Ana Maria Georgescu – Eliza Doolittle, Adrian Nour / Cătălin Neamțu – Colonel Hugh Pickering, Florin Budnaru / Filip Ristovski – Freddy Eynsford-Hill, Oana Rusu / Diana Alexandra Vladu – Mrs. Pearce, Aura Călărașu – Mrs. Higgins, Ovidiu Usvat – Zoltan Karpathy. Corul și orchestra vor fi conduse de dirijorul Daniel Jinga.

Primele reprezentații ale musicalului ,,My Fair Lady” în regia lui Răzvan Ioan Dincă vor avea loc joi, 26 mai 2016, ora 20.00, vineri, 27 mai 2016, ora 20.00, sâmbătă, 28 mai 2016, orele 15.00 și 20.30 și duminică, 29 mai 2016, orele 15.00 și 20.30, la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City.

Biletele se pot achiziționa de la casele de bilete Grand Cinema & More precum și online accesând www.grandentertainment.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here