MUZICIENI DE TANGO DE RENUME INTERNAŢIONAL VOR SUSŢINE UN RECITAL DESCHIS PUBLICULUI ÎN PARK LAKE SHOPPING CENTER

0
113

Bucureștenii vor putea participa în această sâmbătă la un adevărat spectacol cu muzică live și dans – la eveniment vor participa 6 muzicieni de tango argentinian și peste 50 de dansatori din comunitatea de tango.

Asociația pentru Cultură și Tango vă invită sâmbătă, 11 februarie, de la ora 18:00, în Park Lake Shopping Center, pentru o seară de muzică și dans într-un spațiu alternativ, în cel mai nou mall bucureștean.

Muzica va fi oferită de interpreți de renume, pianistul argentinian Mariano Castro și Cvartetul Passione, tinere muziciene cunoscute pentru interpretarea romantică a muzicii clasice. Participanții și spectatorii se vor putea bucura de sunetul „live” al bandoneonului, instrument asemănător cu acordeonul, ce dă tangoului sunetul său specific, în interpretarea lui Omar Massa, muzician de renume mondial, originar din Buenos Aires, Argentina.

Participarea la eveniment, fie ca dansator fie ca spectator, este deschisă. Sunt așteptați peste 50 de dansatori, reprezentanți ai școlilor de tango bucureștene și membrii activi ai comunității de tango.

Asociația pentru Cultură și Tango (A.C.T.) are ca scop promovarea tangoului către un public cât mai numeros și divers. În acest scop, organizația oferă cursuri gratuite de tango argentinian și dezvoltă proiecte culturale interdisciplinare – Caravana de Tango; A.C.T.!; Partener EU; Luna Tango; Luna Tango Concert; Tango for All.

Miercuri, 15 februarie, o nouă serie de cursuri de inițiere începe la Casa de Cultură a Studenților (Calea Plevnei nr.61, sala S8). În urma celor opt săptămâni de cursuri gratuite, participanții vor putea dansa la serile de tango argentinain, denumite tradițional „milonga”, organizate frecvent în București.

Vă așteptăm în Park Lake Shopping Center, 11 februarie 2017, ora 18:00, intrarea dinspre parcul Alexandru Ioan Cuza, la parter, în zona Main Square. Mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi pe:

https://www.facebook.com/events/1840776356162542/

Pentru informații suplimentare în legătura cu evenimentul – Anca-Maria Ionescu, Președinte Asociația pentru Cultură și Tango, 0742 356 884, anca@tangoact.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.