miercuri, mai 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăMusicalul My Fair Lady la Sala Palatului, București!

Musicalul My Fair Lady la Sala Palatului, București!

Musicalul My Fair Lady revine pe 2 octombrie la Sala Palatului!

DISTRIBUŢIE:
Irina Baianț
Ernest Fazekas
Adrian Nour
Ecaterina Ladin
Ionut Burlan
Aura Călărașu
Filip Ristovski
Irina Bucescu
Ovidiu Usvat

Biletele au următoarele prețuri:
 
– earlybird: VIP 259 lei, Cat A 189 lei, Cat B 149 lei, Cat C 109 lei, Cat D 59 lei
– pret intreg: VIP 289 lei, Cat A 219 lei, Cat B 179 lei, Cat C 129 lei, Cat D 79 lei

Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady” a avut premiera mondială pe Broadway, în 15 martie 1956 și pe West End (Londra) doi ani mai târziu, devenind o legendă în lumea spectacolelor muzicale.

Musicalul My Fair Lady are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri.

Cu această moștenire impresionantă, „My Fair Lady” vine în fața publicului din România, într-o versiune care include peste 70 de actori, muzicieni și dansatori, 200 de costume, un decor impresionant și un staff numeros, care fac posibilă transformarea spațiului într-unul de poveste și care compun împreună cea mai amplă producție privată de musical realizată în România.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular